Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Peki bujxjxj can yamanla ikisinin fotoğrafları var. bakıyorum bakıyorum hangisi daha itici karar veremiyorum, dur bi
Burada hakikaten ikisi de itici..
Peki bu
Sana killler çoğu kadına libidotavan etkisi yapiyo Lari... Gerçekler...birkaç tane fotileri var ama atasım yok çünkü libidokiller… biliyorsunuz ben libido kadınım, libidokillerlığa tahammülüm yok ahahah
O kim?o değil de tüy sıklet nerede ağlıyo acaba?…..
nickini anmıyoruz artık…. yeni lakabı bu.jsjzj yazıyorum sana.O kim?
Masum fotoğrafını bulunca tanımadın tabi sen de haklısın :d evet bu da iticiaa siri bu öbürkü… bir fotoğraftan anlamamışım… yok annem ben bunu da beğenmiyorum, foto yanılttı beni @Sirius
of bu ne ash. eski erkek arkadasıma benzettim ayrıca.d ama bu cok baska bi sey ben bi adet istiyorum
Evet ya çok güzel adam. Hem de elegant ve zarif. Eglenilecek değil evlenilecek türden.. de işte ellerinde kalmamış yoksa hemen sarardım bir tane.. sjxjs stoklar yenilenince haber ederim...of bu ne ash. eski erkek arkadasıma benzettim ayrıca.d ama bu cok baska bi sey ben bi adet istiyorum