Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hahaha zevklerimiz aynı anladık keşke fiziksel olarak da sana benzeseydim biraz :dBunda da farklı düşünseydik şaşırırdım.. : ))
et adamdan mı bahsediliyo?….. hayır @yeLda hayır….. yoğurtlu ketçaplı salata sosuna okeyim ama bu olmaz, kabullenemem….. sen ve rafine zevklerin.ksjjss
Yeşil gömlek yakışmışş
Suna bakmaya bile dermanim yok,yorgunluktan.
bende de tam tersi esmer, kumral, sarışın hepsini severim.ksjs fakat çok şişirildiğinden midir nedir delirmiş gibi.jzjz fazla itici ve gereksiz halleri var.kskjsjs çirkin bir adam değil abimiz ama iticilik konusunda bizim can yamanla kapışır….ahahahahaha önce bir gülmek istiyorum. : )))
Aslında esmer erkekleri beğenmiyorum Stockholm. Zaten yakışıklı da değil ama çekiciliği var.
Kim kaslı erkek sevmiyor?Hani kadınlar kaslı erkek sevmiyordu? Paylaştıklarınızın alayı öküz gibi.
İmzamı atıyorum.. işte bu kesinlikle yakışıklı ama fazla sisirildigi için davranışlarına da bu yansıyor ve saçma sapan tavırlar sergiliyor bu da onu itici yapıyor. Yalnız can yaman ornegin de mütüş oldu sxjjs bir ara bir defilede bir araya gelmişti millet shiplemisti... Sjxjsbende de tam tersi esmer, kumral, sarışın hepsini severim.ksjs fakat çok şişirildiğinden midir nedir delirmiş gibi.jzjz fazla itici ve gereksiz halleri var.kskjsjs çirkin bir adam değil abimiz ama iticilik konusunda bizim can yamanla kapışır….
Öyle bir iddia vardı eksi'de.Kim kaslı erkek sevmiyor?
Aşırı kasli sevmiyoruz.
Ya zaten paylaşılanlarin cogu hayaller. Hayatlar böyle olmuyor.. sjxjs
Lari sjxks neyine kinlendin bu kadar ahahazalak biri
Sen ne istiyon annemmmm bu adamdan diyesim geldi tamam sevmiyoz :dzalak biri
jxjxj can yamanla ikisinin fotoğrafları var. bakıyorum bakıyorum hangisi daha itici karar veremiyorum, dur biLari sjxks neyine kinlendin bu kadar ahaha