Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kendi oğluma mı yedireydim….köpeğin yok muydu senin
Çoğul cümle kurmuşssun ama 1 tanecik Chihuahua kahvaltı edecek işteANALAR NELER DOOORMUŞ BEEE
KESİP SOKAK KÖPEKLERİNE ATICAM YARIN SABAH ERKENDEN
Kankim raskoyla karıştırdın… polenezköyde 7 adet sürüye mangal partisi planlamıştım…Çoğul cümle kurmuşssun ama 1 tanecik Chihuahua kahvaltı edecek işte![]()
Yabancıya gitmesin hdjfKendi oğluma mı yedireydim….
Bereketli adamsın vesselamKankim raskoyla karıştırdın… polenezköyde 7 adet sürüye mangal partisi planlamıştım…
Adam nelerden vazgeçmiş sen hangi köpeğin yiyeceğine takılıyorsun. Kadın milleti işte.Yabancıya gitmesin hdjf
Köpekleri doyurduktan sonra bekleriz djdjNeyse dur kızların seyir zevkini bozmayalım arada girip bakarız biz de ne var ne yok, piyasa nerelere yükselmiş…feedbackimizi alır çıkarız…
Yahu yanı başında köpek var niye yoruyon kendini demek istedim ben ya yoksa kime yediriyorsa yedirsin fjfjfAdam nelerden vazgeçmiş sen hangi köpeğin yiyeceğine takılıyorsun. Kadın milleti işte.
Polenezköy'de 7 sürüye dağıtacağım diyor. Tek köpek için israf etmek istememiş demek ki. Allah israf edenleri sevmez. Dinibütün bir insan olduğunu anladım ben Aeg'in.Yahu yanı başında köpek var niye yoruyon kendini demek istedim ben ya yoksa kime yediriyorsa yedirsin fjfjf
Michele mi adı lari diyince bi gidip bakim yine dedim beğenip geldim o zevksiz benim galiba diyemedim ajdjd şu an sana katılıyorumMichele yakışıklı aslında ama tavrı, tarzı itici...
Michele mi adı lari diyince bi gidip bakim yine dedim beğenip geldim o zevksiz benim galiba diyemedim ajdjd şu an sana katılıyorum
Ahaha sjxjsjx adam yakışıklı işte ama tavrı böyle fazla nasıl ifade edilir bilmiyorum ki hem seksi hem itici. Fazla büyük hareketleri var, doğal değil ve deri giyiyor... sjxjsjxjsMichele mi adı lari diyince bi gidip bakim yine dedim beğenip geldim o zevksiz benim galiba diyemedim ajdjd şu an sana katılıyorum
Sen de mi seviyorsun o adami skljsBunda da farklı düşünseydik şaşırırdım.. : ))
Beğeniyorum angie, çekici bir adam.Sen de mi seviyorsun o adami skljs