Günlük dozumuzu alalım…

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
wiltord nakavt etmis resmen

klaus: ya dizkapagi guzel kizlari seferim
kizuyeler: vay hain sap1k vay bu sapik klausu banlamicakmisiniz yaaaaaaaa

yinekizuyeler: erkeklerin poposuna bakarim sevismeli dizi önerisi? ciplak erkek fotisi,, dik meme nasil olur

kusacam sanirim

Paylaşırım kimene ? :)

wiltord nakavt etmis resmen

klaus: ya dizkapagi guzel kizlari seferim
kizuyeler: vay hain sap1k vay bu sapik klausu banlamicakmisiniz yaaaaaaaa

yinekizuyeler: erkeklerin poposuna bakarim sevismeli dizi önerisi? ciplak erkek fotisi,, dik meme nasil olur

kusacam sanirim
ergen muhabbetine döndü iyice
bu forumda prno film içeriği anlatıldı esprili bir dille. herkes her şeyi yazıp konusuyor cidden ergen triplerinizi alıp da gider misiniz konudan?

kıskançlık mı bu ben anlamadım.. hani utanıyor falan mısınız ya da erkek vücudunun cinsel obje olarak kullanıldığını düşünüp buna mı içerlediniz... :D komik..

ergen muhabbetine döndü iyice
bu forumda prno film içeriği anlatıldı esprili bir dille. herkes her şeyi yazıp konusuyor cidden ergen triplerinizi alıp da gider misiniz konudan?
bu bir sitem kismende olsa samimiyetsiz cogu karsi cins basima gelen olayi espri dille yaziom iste? isterseniz sabaha kadar prn muhebbeti dondurun esprili dille umrumda deil yuzde 98inizin ne yazip cizdigiyle ilgilenmiyorum

bu bir sitem kismende olsa samimiyetsiz cogu karsi cins basima gelen olayi espri dille yaziom iste? isterseniz sabaha kadar prn muhebbeti dondurun esprili dille umrumda deil yuzde 98inizin ne yazip cizdigiyle ilgilenmiyorum
yalnız o muhabbeti döndüren senin hemcinslerindi. :) kadın erkek herkes her şeyi yazıyor, paylaşıyor. sen ve senin gibiler geri kafalı olduğunuz için kadınların cinsellik ya da erkek muhabbeti yapmasına tahammül edemiyorsunuz sadece. kadın utangaç olmalı, kadın böyle şeyler düşünmemeli, kadın bu tarz konuları açmamalı.. peki neden? bir kadın da erkek bedenini süzebilir, arzu duyabilir, cinsel konularda espri yapabilir. ÇATLAYIN dshdfslh

yalnız o muhabbeti döndüren senin hemcinslerindi. :) kadın erkek herkes her şeyi yazıyor, paylaşıyor. sen ve senin gibiler geri kafalı olduğunuz için kadınların cinsellik ya da erkek muhabbeti yapmasına tahammül edemiyorsunuz sadece. kadın utangaç olmalı, kadın böyle şeyler düşünmemeli, kadın bu tarz konuları açmamalı.. peki neden? bir kadın da erkek bedenini süzebilir, arzu duyabilir, cinsel konularda espri yapabilir. ÇATLAYIN dshdfslh
ben ve geri kafali puahahahah. sana mi catlicam ? hzhshshwahshshahahah
anlamadin yazimi sanirim senin ve forum kankilerinin ne yazdigi umrumda deil sabaha kadar belalti muhabbeti dondurun garipsemem? anlamiomusun
ben en ufak bisey yazdigimda ayni muhabbeti donduren hemcinslerin tarafindan sapik ilan edildim bu forumda?

modellere bak

alın bu da capsiniz.dşgfk

kiz-kankanin-vajinasina-ekmek-banmak_1163460.jpg

Geri