aegishjalmur
Platin Üye
RESMEN SAPIKLIK
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
SAPIK MISINay çok yakışıklılar. maşallah. sübhanallah. tütütü.
belki de..SAPIK MISIN
yo.ALOO SEKS Mİ BURASI!!!!!!
@Publisher memesi açıkta olanları silelim lütfen…
Kızların mayolu erkek poposu veya erkek organi hatlarını belli eden paylaşımlar yapması normal kankim :d hatta oha kıza bak çok modern falan demeliyiz :ddJujununkine benzer kızlar eliniz nerenizde geziyor bakim tarzı bi yorum yapsam banlanirim muhtemelen. Sosyokulturel açıdan erkeklerde neredeyse penis bile cinsel obje sayilmadigindan (göster amcalara) daha şanslısınız fakat baldırlara,popoya,six packlere, göğüs kaslarına erkeklerin memeye ilgi duyduğu kadar zaafiniz olduğu yadsınamaz bi gerçek.
Her iki konu da gereksiz bence, sadece her iki cinsiyete de insan olarak samimi olmalıyız diye düşünüyorum.
ben baktım dahil olamıyorum aeg’i harcadım….Ne alakaysa ben de bir yerden konuya dahil olayım dedim.....
Jujununkine benzer kızlar eliniz nerenizde geziyor bakim tarzı bi yorum yapsam banlanirim muhtemelen. Sosyokulturel açıdan erkeklerde neredeyse penis bile cinsel obje sayilmadigindan (göster amcalara) daha şanslısınız fakat baldırlara,popoya,six packlere, göğüs kaslarına erkeklerin memeye ilgi duyduğu kadar zaafiniz olduğu yadsınamaz bi gerçek.
Her iki konu da gereksiz bence, sadece her iki cinsiyete de insan olarak samimi olmalıyız diye düşünüyorum.
ağlamaz mısınız?Kızların mayolu erkek poposu veya erkek organi hatlarını belli eden paylaşımlar yapması normal kankim :d hatta oha kıza bak çok modern falan demeliyiz :dd
vir vir virKızların mayolu erkek poposu veya erkek organi hatlarını belli eden paylaşımlar yapması normal kankim :d hatta oha kıza bak çok modern falan demeliyiz :dd
Aga bizimkiler direkt herifler kizlar gibi politika yapamiyorlar ki ihya olsunlar. Neyse bir silah arkadasimiz dustu bir ölüp bin doğarız.Jujununkine benzer kızlar eliniz nerenizde geziyor bakim tarzı bi yorum yapsam banlanirim muhtemelen. Sosyokulturel açıdan erkeklerde neredeyse penis bile cinsel obje sayilmadigindan (göster amcalara) daha şanslısınız fakat baldırlara,popoya,six packlere, göğüs kaslarına erkeklerin memeye ilgi duyduğu kadar zaafiniz olduğu yadsınamaz bi gerçek.