aegishjalmur
Platin Üye
Ben kulaklık takıyorum ses duymamak için .dYani hiaaag falan ses çıkarmak gibi..ben salonda çok irite oluyordum o tiplerden. :/
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben kulaklık takıyorum ses duymamak için .dYani hiaaag falan ses çıkarmak gibi..ben salonda çok irite oluyordum o tiplerden. :/
Umarım gay değildir jdjd bence de müqYakışıklı, çekici ve de tatlı.. müq kombinasyon..
Ahahah kesinlikle gay havası var ilk aklıma gelen o oldu. SjxjeUmarım gay değildir jdjd bence de müq
Gay filminde oynamış insan şüpheleniyor fkkf biraz araştırdım ama göremedim jdjdAhahah kesinlikle gay havası var ilk aklıma gelen o oldu. Sjxje
Ahaha harbi mii.. ben görür görmez gay mi acaba dedim cidden anlıyorum ben bu işten galiba.. gerçi filmde oynuyor olması gay oldugu anlamına gelmiyor, neyse bir ara izleyeyim filmini.. djdjdGay filminde oynamış insan şüpheleniyor fkkf biraz araştırdım ama göremedim jdjd
@Melodram deme öyle deme :d
www.instagram.com