Güneşin Kızları

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Kanal D'nin yeni yaz dizisi. Dizi tuttu. Güzel kızlar, yakışıklı erkekler, aşk, hırs, entrika, nefret, kin yüklü bir dizi.

Emre kınay mı neydi o adamın adı, çok itici bir adam ya.

Kiz kardesim izliyor su an o baklavali çocuk kim çok yakisikliiiii :D

çok param olursa jübiterin yada marsın oğlanları diye diye film yapmassam bende iflas edeyim

O yakisikli çocuk o tipsiz erkek fatma ile nasıl yan yana geliyor:(((

Dizideki karakterlerin yuzde 80'ni ruh hastasi.Tutarli tek bir karakter yok inanin. Buna ragmen izleyiciye tuhaf bi sekilde sevimli gosteriliyor,karmasik bir kurgusu var. Haluk'un bi sonraki bolumde atagi adimi misal kestiremiyorum.
Psikopatligin babadan ogula,abladan kardese, gorumceden geline gectigi bir dizi. Misal kadin dayak yedigi eski kocasina deli gibi asiktir :asd:

Neyse karakterlere geciyorum.

Gunes; dizideki en mantikli kadin olmasina ragmen sirlarla dolu gecmisi var. Gecmiste az findik kirmadi bence

Haluk; sevdiklerini korurken baskalarina zarar veriyor. Fazla sirri var, sirlari cozuldugunde diziyi izlemeyi birakicam.

Selin; Her an sevisecekmis gibi duruyor. Hic gozum tutmuyor bu kizi :D Bacak kadar boyu var turlu turlu huyu var.

Nazli; Atarli kiz iken kucuk kiz cocuguna donusebiliyor.

Peri; kopek sver kiz

Ali ; uvey kardesine asik olan biri. Babasi tarafindan sirtina kemerle vuruyor,anasi onu istemiyor,boyle surekli sorun cikaracakmis gibi bir tip.

Savas; Katil diye dislamislar cocugu yazik gii

Ali'yi Şehzade Cihangir'ken de çok seviyordum burda da iyi oyuncu oldu çıktı :p

Karakterler gerçek hayatta rastlanabilecek tipler.
Bence Haluk'un durumu şiddet şiddeti doğurur sözünün ispatı olmuş. Bununla alakalı bir yazı okumuştum, anne babadan şiddet gören çocuk şiddete meyilli olabiliyormuş.

Ali'nin gözleri ve gülüşü. :T: Acayip tatlı gülüyor ya. Selin güzel kız, dişiliğini kullanıyor.
Güneş bence eski kocasından kaçmak için isim değiştirdi. Bi de Güneş'in Haluklarla eskiden bir bağlantısı var. Halul attığı her adımın resmini çektirmiş, odanın biri duvarlar Güneş'in resimleriyle dolu.

Entrika, dram, komedi, hırs, intikam, aşk her şey var. Yazlık dizi, güzel kızlar ve yakışıklı erkekler var. Biraz da senaryo özgün gibi duruyor biraz; birbirinin kopyası aşk dizilerinden farklı gibi.

Takip ediyorum. Dizide psikoloji üstüne tez yazılır. :D

Selin denilen kızın ağzını yaya yaya konuşması > nazlinin aslında tipsiz olup lokum gibi çocuğu ayartmasi > Tuğçe nin **Spam/Adversiting** olduğu gerçeği > emre nin yavsakligi> savaş in yakışıklılıgi

Dizideki naZlıyı elime geçirirsem pıçaklarım

Tüm psikopatlıkları Haluk'a yüklemişler. Sadece Haluk kişisinden tüm bir gelişim psikolojisi konuları analiz edilebilir. ljksljksljks

Geri