Güneş olmadığı günde güneş gözlüğü takmak

• Kullanıcı Perii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4532 gün önce görüldü
Gözlerinin şişkinliği belli olmasın diye takılabilen süs esyaşı.

Halk arasında kroluk dıye tabırı vardır.
Bunu genelde bayanlar yapar,
cogunun amacı gosterıstır.
Hatta yagmurlu havada ve gece takanları bıle mevcut.
Komık kısılerdır.

Var böyleleri anlam veremiyorum ben.

-Şu Yaşıma Kadar Güneş Gözlüğü Takmamış İnsanım,Güneşli havada Bİle Takmazken Güneş Yokken mi Takacagım. Önce Ben Kendime Gülerim,Sonra Milleti Güldürürüm..

Güneşli bir havada takabileceğim bir gözlüğüm bile yok ,valla : ( . Bu neyin havası ,artislik yapıyorlar .Takmayın ,sıcakda deri mont da giymeyin Allahınızı seviyosanız,görgüsüzce .(sözüm meclisten dışarı :P )

Kendini bi cool sanar bişeyler sanar o insan , ama bazen gerekilidir aşırı karlı zeminlerde uzun yol yapan araç sürücülerine...

Güneş gözlüğü yalnız yazın takılır diye bir kural olmadığını bilen ve kışında gözlükle dolaşabilen kişidir.

yeri kaplayan karın ışığı hiddetle yansıtmasından dolayı takıldığını ve sağlık açısından takılması gerektiğini bilmeyen bir arkadaşın aklınca tespit ettiği insan türü.

güneş gözümü alıyor olur sana kar gözümü alıyor :D

gece-g%C3%BCne%C5%9F-g%C3%B6zl%C3%BC%C4%9F%C3%BC-takan-insan_502093.jpg

Göz kusuru olan insanları, karlı zeminde yansıyan ışınlar güneşli havadan daha fazla rahatsız eder. ondan hep.

Sanırsın evde tv karşısında takıyor gözlüğü :D

Genç ve güzel doktorum numaralı güneş gözlüğümü parçalı bulutlu havada bile takmamı emretti o ne derse yapıyorum. Canım doktorum güzel doktorum benim.

Kar yağdıktan sonra açılan havadaki güneş ışınları işlek bir yoldaki kar sularında öyle bir yansıma yaparki en kara güneş gözlüğü dahi faydasız kalır, yaşayan bilir. :)

İnsanların gözüme bakmasından hoşlanmıyorum, asosyal olduğum günler takarım. Bana iyi geliyor.

Geri