Güneş lekeleri neden oluşur?

Konu sahibi son olarak 4105 gün önce görüldü
G%C3%BCne%C5%9F-lekeleri-i%C3%A7in-do%C4%9Fal-maske.png

Güneş lekeleri neden oluşur?

Güneş lekelerine neden olan birçok faktör vardır. Ancak en önemli nedenler genetik yatkınlık ve güneşin görünmeyen yani ultraviyole ışınları olarak bilinir. Güneş sadece cildinizde leke oluşmasına neden olmakla kalmaz aynı zamanda önceden çıkan lekelerinizin daha da koyulaşmasına neden olabilir. Ancak şunu unutmamak gerekir ki güneş lekeleri sadece kozmetik bir rahatsızlıktır. İlerleyici, vücuda ekstradan zarar verici bir özelliği yoktur.

Hoş bi görüntü olmuyor dikkat edin dikkat.

güneş lekelerinin sebebi güneştir.sirkeli su ile çıkar.

Ben de muzdariptim güneş lekelerinden ama bir süredir farmasinin güneş kremini kullanıyorum, iyi geldi cildime. herkese tavsiye ederim, cildiniz zarar görmeden önleminizi alın :)

düzgün bi krem ve cildin hassasiyetine göre faktörlü krem kullanmak önemli sanırım ;) ama şimdi hangi kremi kullandıgınız da önemli. çünkü bir çok krem kısa süreli koruma saglıyor ve uzun süre dışarıda olursak yeterli koruma saglamıyorlar. ben açıkçası bi çok marka biliyorum kaliteli ama fiyatından dolayı alamıyorum. o yüzden uygun fiyatlı ürünlere bakarken komşumun kızı farmasi diye bi marka önerdi. diğer ürünlerini bilmem ama güneşten koruyan kremleri gerçekten başarılı ve en önemlisi sivilce yapmıyor ;)

Benim de emmi kızı önerdiydi zamanında farmasi deneyin güzel bir cîlde merhaba deyin .s Yoksa fadik sen bizim fadik misin .s.s

Özellikle yaz aylarında çok dikkat etmek lazım güneş ışıklarına

öncelikle güneşe çıkarken parfüm doğrudan tene sıkılmamalı. çünkü meyve asidi veya alkol içeren ürünlerin kullanımı kalıcı lekelere sebep olabiliyormuş.
lazer, epilasyon, peeling gibi uygulamaların ardından deri inceldiği için doğrudan leke kalıyor ve daha koyu renli oluşuyorlar. yanıyor yani cildiniz alenen. illa çıkılacaksa da yüksek korumalı güneş kremi sürekli uygulanmalı ilgili bölgeye.
cildiniz zaten leke eğilimli bir cilt tipi ise uv ışınlardan koruyucu bir krem ile destek vermeniz yeterli olacaktır. buğday tenli biri olmama rağmen derim çok ince ve en ufak bir etkide iz, leke kalabilme durumlarına sahip. yüksek faktörlü olmayan, yalnızca uv koruyucuları içeren bir nemlendirici bile faydalı kesinlikle.

Geri