Güneş Lekeleri Nasıl Yok Edilir ?

S
  • Kullanıcı SiyahBeyaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Benim kollarımda yazdan kalma güneş lekeleri var, nasıl yok edilecek bilemiyorum.

gunes geldi ciller cikti valla :O
ah bir bilsem bilebilsem ben sana soylemezmiyyiimmm .d
ama velakin gel gor ki bende o dertten muzdaribim :D
bilir bi kisi aydinlatsin bizi :T:

Lazer yada buz tedavisi vs disinda, elma sirkesi cilt lekeleri icin uzun sureli ve duzenli kullanimda etkili bi cozum. Bide sogan suyu ile elma sirkesini karistirip kullanan bi arkadasim vardi, epey etkisini gordugunu soyler dururdu:T:

Mathilda elma sirkesini napiyoz ? :O
bildigin suruyozmu cildimize :?

Suyla karistirip pamuk yardimiyla lekelerin uzerine kompres yapip 15 dk kadar bekletip yikiyoruz KitKat sonra super oluyoruz[emoji14]

ciddimi abow iyiymis o :D
denemek lazim ellerimde dolu sldhdkd xd
thank yu Mathilda :')

Aksamdan uygulayip, gunesten koruman da lazim, elma sirkesi cildi hassaslastirdigi icin daha kotu de olabilir cunku allah korusun. Dene ve bana dua et:D

aaaaaaa iyiiiii sen deneme asamasindaki olayi banami aktaruyonnn :haha:
zaten hassas massas iyi kotu bi cildim var onuda kaybedebilirimi diyon yani simdi sen :haha:

Haaaayir, deneyip memnun kalan arkadasim var diyorum, dinlemiyomusunuz beni kuzum:D eksik bilgi vermiyorum, tum detayini veriyorum:D bu uygulamaya devam ederken, cildini daha cok korumalisin diyorum:D

Haaaayir, deneyip memnun kalan arkadasim var diyorum, dinlemiyomusunuz beni kuzum:D eksik bilgi vermiyorum, tum detayini veriyorum:D bu uygulamaya devam ederken, cildini daha cok korumalisin diyorum:D

ama ama amaa yaaaaaaaaa :s:
cildimle irtibata gecmem lazim diyosun yani olumsuz cevap verecekse girisme .p
saka saka anladim ben saolasin :D

Rica ederim, ins sende gorursun farki:D yasasin kiz dayanismasi:D

ins ya olmuyo boyle belli belirsiz kahverengi lekeler :D
yuzumu hic geciyom zaten sldvlf :D
ben bosuna toplamiyorum kizlari haremime iste, birbirimize dayanalim diye topluyorum ama kimse bana inanmiyoooo, sapik muamelesi yapiyolar banaaaa,
iste hep bu duzenin oyunu bunlar .p

Ya iste ben seni cok iyi anliyorum:d yalniz degilsin kardesim, aynen devam:D

Cilt lekeleri ve cildi beyazlatmak icin Asyali kadinlar pirincin kirli suyunu kullaniyor.

Güneş kremi kullanarak önleme, elma limon maskesiyle yok etme

Guneşin kendini iyice hissettirdiği son günlerde farkettim ki yüzümde çillenme olmuş ve güneş kremi kullanmak şart gölgede bile yanıyor cilt
lekeler için de oluşursa eğer bu tavsiyeleri deneyeceğim

Geri