GüneŞ`c3 bakıŞ

Konu sahibi son olarak 5170 gün önce görüldü
Mutlu ol yasadigin için, Mutlu ol yasadiklarin için, Yasayacaklarin, yasatacaklarin için, Aldigin nefes, içtigin su için, Için için aglayabildigin, Yeri geldiginde hiçkirabildigin için, Mutlu ol, insan oldugun için … Görebildigin için alabildigince uzaklari, Ayna gibi, net görebildigin için, Yüksek ses kalitesinde duyabildigin için hayati, Hissedebildigin için mutlulugu, aciyi, Sevgiyi, aski yasayabildigin için… Allah’in bu haklari sana verdigi için, Mutlu ol, dünyada oldugun için … Üzülebildigin için bile mutlu ol, Agladigin, gözyasi döktügün zamanda bile, Hayattan nefretini dile getirdigin anda bile, Intihara kalkistiginda bile, neler düsünüyorum de, Gül kendine ve mutlu ol … Sevebiliyorsan gerçekten eger, mutlu ol … Askin gerçegini yasiyorsan, tükenmiyorsa sevgin, Yillar geçiyorsa ve seni seviyorum demek geliyorsa içinden hala, Çekip gitse de birgün o, belki gelir diye düsün, mutlu ol ! Hayir böyle bitemez, böyle çekip gidemez de ve bekle, Bu sehrin sokaklarinda beklemedeyken, umutlu ol … Herseyi tadinda yasiyorsan, mutlu ol … Kislarin kisa, yazlarin uzunsa yasaminda, Az yagmurlu, bol günesliyse kaderin, Sür keyfini hayatin ve mutlu ol … Hiçbir sey yoksa bile seni memnun eden, Hayatta oldugunu düsün ve mutlu ol, Kaderin sana gülmesini bekleme, sen güldür onu, Gidikla kaderini ve mutlu ol … Bekle güzel günleri sabirla, sana yakindir, Mutlu edebildigin için insanlari, mutlu ol … Düsünebildigin için bile mutlu ol, Dogruyu yanlisi bildigin, ayirt edebilidigin için mutlu ol, Insanlar için önemliysen ve önem veriyorsan insanlara, Iyi günde bir ordu, kötü günde dostun varsa yaninda, Dünyanin kaderidir bu, sen aldirma, mutlu ol … Hakliysan eger davanda mutlu ol … Hep arkadan vurulsan bile, Kimseyi kirmasan ve kirilsan bile, Haketmedigin seyler yasasan bile, Kendin gibi yasa ve mutlu ol … Mutlu olabildigin için mutlu ol, Aglamak istediginde gözyasinin oldugu için, Haykirmak istediginde sesinin çiktigi için, Kosmak istediginde kosabildigin, Mutlu olup cosabildigin için yeri geldiginde …NutLu oL.. (GüneŞ)

400469_335220393155382_269681813042574_1370524_1807598511_n.jpg

Biraz dikkatli baksaydın gülen gözlerimdeki ağlayan ben'i görebilirdin. Ya da gerçekten sevseydin beni kalbimin çığlıklarını susturabilirdin. Ben senken sen ben olamadın. Izdırabımın sebebi oldu sevgim.
Tükendim
tükettim
hıncımı almak için tekmeler attım sevgiye
kendime
yüreğime ..

Birçok kez hazırladım kalbimi seni unutmak için
ne yaptıysam olmadı
Boyun eğdim varlığınla yaşamaya
Artık özlemiyorum
Dilim söylüyor ama hissetmiyorum. Sevgiyi kandırarak ve gizlenerek yaşıyorum. Daha fazlasını kaldıramayacak kadar yorgunum yada bahaneler buluyorum.

İçim acıyor
Gücüm yetene kadar dayanıyorum. Daha dayanabilirmiyim bilmiyorum. Zaman sığındım kurtuluşum için
yaralanan kalbimi sarmak
biraz olsun hayata bağlanmak
kaybettiğim kendimi bulmak için

Sen benden gittin
ardında bıraktığın beni düşünmeden gittin

Belki yıkıldım
sevgiye güvenimi kaybettim
ama
yürekten sevdim
Şunu bilki terkedenim sen yüreğimi hiç haketmedin...

Yer yok
Mekan önemsiz
Zaman sıfır...

Bana şah damarımdan daha yakın olana sığınarak!..
Hala acının acemisiyim ve hala sensizliğe bakamaz gözlerim.

Kaybolmuyorsun
Bitmiyorsun
Çoğalmıyorsun
Eksilmiyorsun.

Çıkmaz bir vuslata sürüklenen yüreğimde sen yanıyorsun!
Bu gün kelimelerin tutsaklığına yer yok yüreğimde;
ister anla ister es geç ve vur sensizliği yalnızlığıma. Çiğne kalabalığımı tıkansın yürüyüşlerimi ve duyma ayak seslerimi gidişinin ardından.

Gittin durdum.
Duydum sustum.
Konuştun kırıldım.
geldin yıkıldım.

Susturduğum sabır taşı bu gün dillendi.
Ah zaman!...
Nereden sürgülendiğini bir bilsem.
Derdim ne seninle ne de sensizliğe...
Sürülsem kendimden ve benliğim el seluleti gibi yansısa aynalardan.
Ve hırçın bir fırtına sonunda durulsa içim.

Seni düşünmedim
Yalan!
Seni beklemedim
Yalan!
Seni hiç önemsemedim
Koca bir yalan!...

Böyle düşünmemiştim hiç.
Ne seni ne kendimi ve ne de bu vakitsizliği...
Akrep sancılanmayacaktı zamanda ve akrep umursamaz dönecekti kolumda.

Denizine açtım gözlerimi.
Varlığın ne zaman süzüldü içime?
Zamansızlığındaki çokluğun ve yalnızlığımdaki azlığın...
Neden bu kadar zorsun?

Uzaklarda dolanışım varlığına duyumsadığım ihtiyaçtan ve senden bana arta kalan durgun anlarımın yalnızlığına...

Söylemediğim
Ve
Söyleyemeyeceğim
Sadece iki kelimeyle...(GüneŞ)

Yormak istemiyorum artık kimseyi yorgunum zira! Kelimeleri yanyana getiresim yok kendimi anlatmak için. Yeni bir alfabe arıyorum konuşabilmek için. Hiç söylenmemiş sözler duymaya ve yeniden cümleler kurmaya ihtiyacım var. Yetmiyor bildiklerim...

CAN YÜCEL

Geri