-
-
-
-
-
Yazar : Gülşah Elikbank Editör : Nursel Calap Oral
Bilgiler : Ciltsiz | 14x21cm Seri : Günebakan Üçlemesi Sepya Yayıncılık
Çıkış Tarihi : Aralık
2009 Sayfa Sayısı : 496 Fiyatı : 20
00 TL ISBN No : 9789944822183
Tanıtım Yazısı
Masal gibi bir aşk masallar diyarında…
Günebakan Üçlemesi’nin ilk kitabı Siyah Nefes’i okuyunca
bir lanetin kasabaya çöküşüne satır satır inanacaksınız!
Bir gülle bir gelinciğin aşkından lanetli kasabaya yolu düşen Nil ve karşısına çıkan garipliklerle dolu dünya
Nil’i lanetin sonu olarak görüp ona bakarak umutlananlar ve dert çıkarmaktan başka hiçbir işe yaramayacağını söyleyenler…
Bilgin’in emriyle Fimes’in koruması altındayken karşı taraftan Kayra’ya aşık olan Nil…
Yeşil gözleri dışında hiçbir canlılık belirtisi göstermeyen Aneko’nun defalarca ölümden kurtardığı Nil…
Arkadaşlarını siyah gülün lanetinden kurtarmak için her gün ayrı bir macerayla kafası karışan
Günebakan Nil…
Ve Nil’in yanından bir an olsun ayrılmak istemeyen
sihriyle etkileyici Kayra!
Aşkın kendisi bir sihirken
zaman
mekan
gerçek ve olağanüstü arasında sınır tanır mı?
Nil
Kayra’nın aşkıyla kasabayı üzerine çöken lanetten kurtarabilir mi?
—
MAVİ DAĞ Yazar : Gülşah Elikbank Editör : Nursel Calap Oral
Bilgiler : Ciltsiz | 13
5 x 21cm Seri : Günebakan Üçlemesi Sepya Yayıncılık
Çıkış Tarihi : Mayıs
2011 Sayfa Sayısı : 304 Fiyatı : 20
00 TL ISBN No : 978-9944-82-405-7
Tanıtım Yazısı
Luna daha önce kasabada yaptığım şeyi tekrar yapmamamı istiyordu
Siyah Gül’ün kalbini kullanarak Kayra’nın hayatını kurtarmam onlarınkini riske atmıştı ama hâlâ o konuda fikrim değişmemişti
Dünya Kayra olmadan dönemezdi
En azından benim için! O yüzden Luna’nın tembihleri beni pek etkilememişti
Aslında aynı şey Fimes’in başına gelseydi onun da hiç düşünmeden benim gibi davranacağını düşünüyordum
Siz konusu aşk olunca kim
mantığıyla hareket edebilirdi ki? Fantastik kurgu seven okurların Siyah Nefes adlı kitabıyla tanıyıp sevdiği Gülşah Elikbank’tan Günebakan Üçlemesi’nin ikinci kitabı Mavi Dağ
Lanetin çöktüğü kasabadan gerçek hayata “düşen” Nil ve Kayra’nın aşkı Mavi Dağ’a giden yolda Günebakan Nil’in arkadaşlarını koruyacak mı dersiniz?
Peki
Supay’ın aldığı herkesi geri getirmenin bir yolunu bulmak zorunda olarak çıktıkları yolculukta herkesin yeteneğini çalan Nil’in ne yapabileceğini okumaya hazır mısınız?
Siyah Nefes’le sevdiğiniz tüm karakterlerin yepyeni macerasına
Mavi Dağ’a doğru yola çıktınız bile…
Ama unutmayın: Keyifli bir yolculuk olacağına dair söz vermedik!
Her satırını Kayra ve Nil’in aşkıyla okuyacağınız romanın sayfalarını gerilerek çevireceksiniz…
Bilgiler : Ciltsiz | 14x21cm Seri : Günebakan Üçlemesi Sepya Yayıncılık
Çıkış Tarihi : Aralık
Tanıtım Yazısı
Masal gibi bir aşk masallar diyarında…
Günebakan Üçlemesi’nin ilk kitabı Siyah Nefes’i okuyunca
Bir gülle bir gelinciğin aşkından lanetli kasabaya yolu düşen Nil ve karşısına çıkan garipliklerle dolu dünya
Nil’i lanetin sonu olarak görüp ona bakarak umutlananlar ve dert çıkarmaktan başka hiçbir işe yaramayacağını söyleyenler…
Bilgin’in emriyle Fimes’in koruması altındayken karşı taraftan Kayra’ya aşık olan Nil…
Yeşil gözleri dışında hiçbir canlılık belirtisi göstermeyen Aneko’nun defalarca ölümden kurtardığı Nil…
Arkadaşlarını siyah gülün lanetinden kurtarmak için her gün ayrı bir macerayla kafası karışan
Ve Nil’in yanından bir an olsun ayrılmak istemeyen
Aşkın kendisi bir sihirken
Nil
—
MAVİ DAĞ Yazar : Gülşah Elikbank Editör : Nursel Calap Oral
Bilgiler : Ciltsiz | 13
Çıkış Tarihi : Mayıs
Tanıtım Yazısı
Luna daha önce kasabada yaptığım şeyi tekrar yapmamamı istiyordu
mantığıyla hareket edebilirdi ki? Fantastik kurgu seven okurların Siyah Nefes adlı kitabıyla tanıyıp sevdiği Gülşah Elikbank’tan Günebakan Üçlemesi’nin ikinci kitabı Mavi Dağ
Lanetin çöktüğü kasabadan gerçek hayata “düşen” Nil ve Kayra’nın aşkı Mavi Dağ’a giden yolda Günebakan Nil’in arkadaşlarını koruyacak mı dersiniz?
Peki
Siyah Nefes’le sevdiğiniz tüm karakterlerin yepyeni macerasına
Ama unutmayın: Keyifli bir yolculuk olacağına dair söz vermedik!
Her satırını Kayra ve Nil’in aşkıyla okuyacağınız romanın sayfalarını gerilerek çevireceksiniz…