Günaydın yeni gün.

Konu sahibi son olarak 3328 gün önce görüldü
Ben genelde her gün gözlerimi açtığımda sebebini bilmiyorum bir şarkı takılır dilime. Bütün gün mırıldanırım bu şarkıyı. Bilinçli seçtiğim bir şey değil. Bazen eski oluyo bazen yeni. Bazen yerli oluyor, bazen de yabancı. Hiç dinlemediğim, hiç tarzım olmayan şarkıların da dilime takıldığı olmuştur. :p

Bugün bu şarkıyı söylerek güna açtım gözlerimi;

[YOUTUBE]vzTQoDcZPWw[/YOUTUBE]

Liseliler bilmez tabii. "Sen ne kadar biliyorsun" diye sorsalar ay şunu bi açıp da dinleyeyim demedim.
Zaten sadece nakaratını biliyorum. :he:

Ama tabii benim aslında bir kaç gündür dilime takılan şarkı bu. Müziğini, tınısını çok beğendim ya. :ask

[YOUTUBE]j-T4hRJNFJI[/YOUTUBE]​

:D Yaaa :D

Sözcükler kifayetsiz şu an. sadsdggdsg

Günaydın yeni gün. Bugün bu şarkının melodisini mırıldanarak uyandık. Neden? Çünkü sözlerini bilmiyoruz :he:

[YOUTUBE]1wv54LPIxZg[/YOUTUBE]

Ama biz bu şarkıyı söylüyoruzzz. :gtr:

[YOUTUBE]fXWezCZjGTA[/YOUTUBE]

Günaydın yeni gün. Güne gözlerimizi bu şarkıyla açtık. Bu şarkıyla da devam etsin..

[YOUTUBE]3z1lSZU19vw[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]5wzntE1XNrs[/YOUTUBE]​
Halbuki bugün benim böyle aşırı mutlu falan olmam lazımdı.​

[YOUTUBE]erNoUAkv83w[/YOUTUBE]

Geçmişe bir kibrit çakıp yakmışken her adını andığımda böyle geçmişe gömülmemeliyim bence.​

-Hayatımın özeti ellaam.

Konuya girmeden önce Ahmet Kaya dinliyordum bir baktım son post dinlediğim şarkı :p
Ayrıca çok hoş şarkılar yaaaa ,çok hoş bir konu olmuş :tatlı:

[YOUTUBE]_ePP54z-w98[/YOUTUBE]

Acısı da sevdaya dahilse el mecbur çekicez bi şekilde.​

Şu Ufuk Yıldırım'da ciddi nostalji yaşadım :). Takipteyiz efendim.

[YOUTUBE]b4FZ8og276c[/YOUTUBE]​
Gök delinmiş, yağmur inatla yağıyor.​
"Sen iste dağları, sen iste yolları aşayım"​

[YOUTUBE]watch?v=fFY-2-PNNVE[/YOUTUBE]

:gel:

Çalışmaya başladığım anda bu şarkıyı açtığım günlerin iyi geçeceğine inanıyorum. Tüm çalışma arkadaşlarım da bunun farkında. Hadi o zaman :öp:

[YOUTUBE]watch?v=fFY-2-PNNVE[/YOUTUBE]

:gel:

Çalışmaya başladığım anda bu şarkıyı açtığım günlerin iyi geçeceğine inanıyorum. Tüm çalışma arkadaşlarım da bunun farkında. Hadi o zaman :öp:

Şimdi İnstagramdan konser şeylerini kontrol ediyodum. :D

[YOUTUBE]9n3xmlI0vbE[/YOUTUBE]​

[YOUTUBE]qiVFAggSFjo[/YOUTUBE]​

[YOUTUBE]bWUefF_F74U[/YOUTUBE]

Aklıma nereden geldi hiçç bilmiyorum. Gerçi gün içinde şarkı söylemeye pek vaktim olmamış olsa da sabah kırmızı halılı merdivenlerden bunu söyleye söyleye çıktım. Bir ara dans etmek geldi içimden ama sonra kameralar geldi aklıma, tuttum kendimi. :p​

Geri