Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok içiyorsunuz efendim yapmayınGünaydıın
Çok içiyorsunuz efendim yapmayın
Daha dur yakında sadece gnydn yazacak böyle şımartmayin erkekleri tamam illaki güzel bir adamdir ama erkeğin kimyasinda bu ilgi ters tepiyor ve yörüngeden çıkıyor.Ekli dosyayı görüntüle 133557
GünayDON nedir ya, eşsiz bir günaydın mesajı karşısında insan GünayDON yazmaya utanır be!
Çok güzel anlatmışsın yavrum ama tek sorun erkek olmaması. jsnsjndnsksnksDaha dur yakında sadece gnydn yazacak böyle şımartmayin erkekleri tamam illaki güzel bir adamdir ama erkeğin kimyasinda bu ilgi ters tepiyor ve yörüngeden çıkıyor.
Yarin sadece günaydın yaz bakalım napicak 🤣
Kız arkadaşın senden hoşlanıyor ozaman çünkü anca bir erkek böyle mesaja böyle tepki verir 🤣Çok güzel anlatmışsın yavrum ama tek sorun erkek olmaması. jsnsjndnsksnks
Oha zaten şüpheleniyordum, lez olsam senle evlenirdim falan diyordu..Kız arkadaşın senden hoşlanıyor ozaman çünkü anca bir erkek böyle mesaja böyle tepki verir 🤣
Ekli dosyayı görüntüle 133557
GünayDON nedir ya, eşsiz bir günaydın mesajı karşısında insan GünayDON yazmaya utanır be!
Kız arkadaşın senden hoşlanıyor ozaman çünkü anca bir erkek böyle mesaja böyle tepki verir 🤣
BENİM HOŞLANDIĞIMI MI İDDİA EDİYORSUN?Şu durumda hoşlanan kişi gerçekten soldaki mi
yok abla estağfrullahBENİM HOŞLANDIĞIMI MI İDDİA EDİYORSUN?
Xjxhxbxn bir an korktum ifşa oldum sandım oh..yok abla estağfrullah