Günahkâr da şehit olur

Konu sahibi son olarak 3464 gün önce görüldü
kime sorarsan sehit olmus bir tur teselli ikramiyesi gibi her toplum dini farkliliklar kendi gonullerin dogrultusunda istedigine sehit ,les diyebiliyor herkes kendince tanriyi menfaatleri icin kullaniyor artik kimin cennete kimin ise cehenneme gidecegini insan denilen mahlukat belirliyor..

kime sorarsan sehit olmus bir tur teselli ikramiyesi gibi her toplum dini farkliliklar kendi gonullerin dogrultusunda istedigine sehit ,les diyebiliyor herkes kendince tanriyi menfaatleri icin kullaniyor artik kimin cennete kimin ise cehenneme gidecegini insan denilen mahlukat belirliyor..
Sana göre nasıl şehid olunuyor?

Hayır niye diretiyorum ki yazıyı okuyayım diye error verdim kendi bildiğimi de unuttum iyi mi ljkghlnk

Sana göre nasıl şehid olunuyor?

Eskiden inanırdım buna şuan saçma geliyor sokakta yürüyen bir vatandaş gasp edilip öldürülürse kimse takmaz unutulur ama aynı kişi askeri üniforma ile ölürse şehit denilebiliniyor o zaman değeri önemi oluyor çözemedim gitti..

Papağan gibi aynı şeyleri tekrarlıyorsun. Alınacak bir şey yok. Bak,Sen bana devamlı hakaret ediyorsun.

:))))))))))) Eleman bana iftira atıyor ve alınacak bir şey yok diyor ve bu sözde müslüman!!
İftirandan dolayı özür dilemediğin müddetçe nazarımda ne olduğu değişmeyecek o yüzden hiç muhatap olma benle iftiracı ..

:))))))))))) Eleman bana iftira atıyor ve alınacak bir şey yok diyor ve bu sözde müslüman!!
İftirandan dolayı özür dilemediğin müddetçe nazarımda ne olduğu değişmeyecek o yüzden hiç muhatap olma benle iftiracı ..
Hay hayyy... Yalnız taaa geçmiş yazılarını gözden geçir kimin taraftarısın anlarsın. Farkındasın veya farkında değilsin. Sonra EkSen kayması olmasın.

Hay hayyy... Yalnız taaa geçmiş yazılarını gözden geçir kimin taraftarısın anlarsın. Farkındasın veya farkında değilsin. Sonra EkSen kayması olmasın.

Sen münafıklığa doğru kaymışsın haberin yok ..
ALLAH'ın lanetlediği ve en tiksinç en iğrenç münafık özelliklerinden biri olan iftiracılık karakterin olmuş ..
Forumda Müslümanlara karşı yahudi ve hristiyanları savunduğum tek mesajımı bul göster ne istersen yaparım ama bulamadığın takdirde ki bulamayacaksın muhatap olma sakın benimle zira ruhumu bulandırıyorsun ..

Eskiden inanırdım buna şuan saçma geliyor sokakta yürüyen bir vatandaş gasp edilip öldürülürse kimse takmaz unutulur ama aynı kişi askeri üniforma ile ölürse şehit denilebiliniyor o zaman değeri önemi oluyor çözemedim gitti..
Genelde savaşırken ölürse veya öldürülürse şehid olunuyor. İlahi kelimetullah yolunda olacak. İslam nizamını isteyecek. Yoksa normal vatandaş olmuyor.
"Allah yolunda öldürülür veya ölürseniz, size Allah'tan onların topladıklarından hayırlı bir mağfiret ve rahmet vardır." (Al-i İmran/157.ayet)

Geri