Günah İşleme Özgürlüğü

• Kullanıcı Hüma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 189 gün önce görüldü
'17 aralık günah işleme özgürlüğüne müdahaledir' bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz arkadaşlar?

[YOUTUBE]azATKjtL1Ro[/YOUTUBE]

Zira herkesin günahı olduğunda kendisi ile hem fikiriz. Ama madem insanların günah işleme özgürlüğü varsa neden sürekli kısıtlamalar getirilmekte pek anlamış değilim.
Madem herkes kendine kadar o zaman kimse kimseyi karışmasın.
Ben siyasetin dini duyguların yakasından düşmeyi görüşündeyim. Ve bu 'günah işleme özgürlüğü' nedir hala anlamış değilim.
Sizinde fikirlerinizi ve görüşlerini beklemekteyim. :)

Tövbe edeceklermiş abisi, yüklenmeyin bu kadar...
Benim anlamadığım diyanet bu adama cevap veremiyorsa kapatsın o kurumu..

En küçük bir eleştiriyi, olumsuz ifadeyi kaldıramazsınız. Ama "teokrasi kötü, demokrasi cici" diye, süregelen "siyasi bir meze" konumundaki dinin eleştirel bakışını mı istersiniz? Bu adamlar başörtüsünden mezhep çatışmasına kadar sizin haklarınızı savunuyordu da popülizm olmuyordu; şimdi mi oluyor? Samimi olun biraz.

Konu sahibi arkadaş not eklemeyi unutmuş:
Ateizm yahut deizm argümanı taşıyabilecek mesajların yazılması şiddetle kınanacak, tenhalarda menhalarda ilgili şahıslar taşlanarak, ağızlarında torpil patlatılacaktır.

Kişisel not:
climax'ın davranışı etik sayılmaz ama uzaklaştırılması da ağır bir karar.

(EmRe)

Ne yazsam yetmez bu sığıra .. Sözde savunmasının tutarlı hiç bir yanı yok .. Neresinden tutsanız elde kalır .. Saçmalama bakanlığı kurup bunu başına geçirsinler ..

bana da bugün arkadaşım anlattı iki güldük zararımız değil kârımız oldu fena mı :P

madem s. sıvayalım demişler..

En küçük bir eleştiriyi, olumsuz ifadeyi kaldıramazsınız. Ama "teokrasi kötü, demokrasi cici" diye, süregelen "siyasi bir meze" konumundaki dinin eleştirel bakışını mı istersiniz? Bu adamlar başörtüsünden mezhep çatışmasına kadar sizin haklarınızı savunuyordu da popülizm olmuyordu; şimdi mi oluyor? Samimi olun biraz.

Konu sahibi arkadaş not eklemeyi unutmuş:
Ateizm yahut deizm argümanı taşıyabilecek mesajların yazılması şiddetle kınanacak, tenhalarda menhalarda ilgili şahıslar taşlanarak, ağızlarında torpil patlatılacaktır.

Kişisel not:
climax'ın davranışı etik sayılmaz ama uzaklaştırılması da ağır bir karar.

(EmRe)
Gülümsedim. :)
Asla insanlarını düşünceleri ile yargılamadım, ama size oradan öyle görünmüş sanırım. Ben herkesin her konuda fikir belirtmesinden yanayımdır. Herkes her konuda bildiğini yazabilir ama bildiğini yazarken de diğer arkadaşların inançları ve düşünceleri ile dalga geçemez. Biraz saygı ve anlayış çok zor olmasa gerek. :)
Ama ne yazık ki empati yoksunu bir toplumuz ve samimi olamıyoruz. :)
Aldığı ban bir haftalık, bir hafta sonra banı açıldığında arkadaşınız aramızda olacaktır zaten.
Şu konuda Emre bana söylediğiniz cümle sayısını konuya gerçekten yorum yapmakta kullansaydınız eminim çok güzel bir sonuç çıkardı ama bu olmadı.
Saygılar. :)

Ben boyle bir ozgurluk bilmiyorum.cehalet kotu sey

Gülümsedim. :)
Asla insanlarını düşünceleri ile yargılamadım, ama size oradan öyle görünmüş sanırım. Ben herkesin her konuda fikir belirtmesinden yanayımdır. Herkes her konuda bildiğini yazabilir ama bildiğini yazarken de diğer arkadaşların inançları ve düşünceleri ile dalga geçemez. Biraz saygı ve anlayış çok zor olmasa gerek. :)
Ama ne yazık ki empati yoksunu bir toplumuz ve samimi olamıyoruz. :)
Aldığı ban bir haftalık, bir hafta sonra banı açıldığında arkadaşınız aramızda olacaktır zaten.
Şu konuda Emre bana söylediğiniz cümle sayısını konuya gerçekten yorum yapmakta kullansaydınız eminim çok güzel bir sonuç çıkardı ama bu olmadı.
Saygılar. :)

Yorum üzerinden sitede uygulanan çoğulculuk sistemi ve bu sistemin tek taraflı göreceliği ile yetersiz hoşgörüsünü eleştirdiğim sonucunu da çıkarabilirdiniz ama bunu atlayıp, yazılanı savunma tercihiyle, kişisel özelliklerinizin idealleştirilmesi yönünde bir yöntemi seçerek savuşturmayı denerseniz, iletişim kuramayız.

Eğer ısrarcıysanız, bana ve sitede benzeri tartışmalarda talihsiz durumların başrol oyuncusu olmuş arkadaşlara cevap hakkı tanımış olursunuz. Neden istediğiniz gibi "gerçekten" yorum yapmalıyız? Birilerinin hoşuna gitmediği için rapor edilmesi ve sonra da silinmesi için mi? Sırf genel kanı olumsuz diye, bazı yaptırımlara maruz kalmak için mi? Yöneticiler tarafından 'siz ateistsiniz galiba, gidin onların kanallarında takılın' denmesi için mi?

Diğer yandan sizi değil, uygulanan sistemi ve hoşnutsuzluğu eleştirdiğim yönünde yeni bir çıkarımda bulunursanız şayet, etiketlediğim ve sorumu doğrudan yönelttiğim site sahibinin görüşlerini paylaşmasına müsaade edersiniz sanırım.

Aslında Erdoğan'ın günah işlediğini söyleyerek de günah işlemiş oluyor. Metin Külünk hatırlamıyor olabilir ama mensubu olduğu partinin vekillerinden biri Erdoğan için ''Allah'ın vasıflarını taşıyan lider'' olarak yorumlamıştı.

Baykal'in kaset skandaliyla ilgisini kurdum.

Baykal zina yaparak günah isledi. Onu videoya cekip tüm türkiyeye izletenler, Baykalin günah isleme özgürlügüne müdahale etti.

Günah isleme özgürlügü derken bunu anlarim ben.

Trenden korksak fünikülere binmezdik miydi? Nasıldı o söz ya.

Krdsm 1 dr ztn cyr cyr yncz bri gnhn dbn dbn vrlm.​

Dinde zorlama yoktur, insan hürdür elbette. Dileyen Dünya'da pişer, dileyen Cehennem'de!

günahımız
sevişmek olsun

ilk taşı günahsız olaniniz atsin cumlesi bosuna söylenmemiş degil mi ama

Geri