Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Efsanesin.. nefesinden anlarım diyorsunSigara içmem, sevmiyorum. Ama @Aze benimle konuşurken mutlaka sigara yakar. Ahuamhian diye bir ses geliyor sigarayı yakarken, hemencecik anlıyorum.
Sürekli konuşunca insanlar birbirini tanıyor, e ağzında sigara ile konuşmaya çalışınca garip ses çıkması normal.Efsanesin.. nefesinden anlarım diyorsun
mükemmel 1 adamsınkendim sarıyorum moduma gore..
tutun oranini istedigim gibi ayarliyorum.
sagliksiz olan her seyi severim.
sen de efsane 1 adamsın buddymükemmel 1 adamsın
Gurban!♡Efkarlaniyorum ne yapayım...
Foruma adımımı atar atmaz yakalıyorsun hemen beni.... yerim.... napiyorsun sezenim hal keyif yerinde miGurban!♡
Ee seviyoruz hayatim!!!! Ee birde ozledikmi... sukur gulum.. sende iyisin insallah. Mecnunum nasilForuma adımımı atar atmaz yakalıyorsun hemen beni.... yerim.... napiyorsun sezenim hal keyif yerinde mi
İyiyim yavrum klasik yoğunluk işte ama suanki hayatımın düzenini sevdim inşallah hep böyle olur. Mecnun da iyi... hemen Mecnunu sor zaten.... dur sana onun yeni çektiğim fotosunu atayim. Geliyom by....Ee seviyoruz hayatim!!!! Ee birde ozledikmi... sukur gulum.. sende iyisin insallah. Mecnunum nasil
Hersey hep istedigin gibi olsun Azem..♡İyiyim yavrum klasik yoğunluk işte ama suanki hayatımın düzenini sevdim inşallah hep böyle olur. Mecnun da iyi... hemen Mecnunu sor zaten.... dur sana onun yeni çektiğim fotosunu atayim. Geliyom by....