Gün içerisinde foruma girmeyen üyeler ne yapıyordur ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Emare kedi seviyordur mesela
yoSun tatlı yapıyordur bööörek falan Ssjssj
W ya yumurta yiyor yada elamanları analiz ediyordur iş yerinde :d
Hilal muhtemelen girdiği ortamda insan ezilikliyordur ahaha Sjsjsjs

ırgat gibi çalışıyorlar ne yapacaklar, herkes bizim gibi beyaz yakalı bilgisayar başında oturup, çayını kahvesini içip oturma organını büyütmüyor. fabrikalarda telefonu eline alması bile yasak genelde, moladan molaya bakabiliyorlar. hayat şartları zor bebişkolar, hayat öyle her anın toz pembe döndüğü neşeli bir dizi değil, sonunda herkesin öldüğü ve katilin bulunamadığı sıkıcı bir filmdir, bakmayın insanların öyle sosyal medya pozlarına, mutluymuş gibi görünen yapmacık sahte fotoğraflarına. bu ülkenin %85'i amele, %10'u yönetici müdür, %5'i de işveren.

aklıma gelenler
? > ankara ayazında kahve içip chatte master yapıyordur

angie > başı ve bir çok yeri ağrımış kendini çok halsiz hisseddiyordur atanmayı bekliyordur

yarmagül > vodka likör içiyordur biryandan viskiyi fondüplüyordur üstüne iki kırmızı tuborg yuvarlıyordur

yosun açma börek kek lazanya revani dolma felan yapıyordur hepsini aynı anda yapmak büyük yetenek gerektiriyordur

Son düzenleme:
Yööö chate arada girip selam verip çıkıyorum Sjsjsjs

Yööö chate arada girip selam verip çıkıyorum Sjsjsjs
ayrıca ? > foruma ara vermiştir iki üç ay sonra damlayacaktır sosyal medyalarda takılmayan biridir kendi hayatına çeki düzen veriyordur : D

• Kahkaha
Tepkiler: ne
ayrıca ? > foruma ara vermiştir iki üç ay sonra damlayacaktır sosyal medyalarda takılmayan biridir kendi hayatına çeki düzen veriyordur : D
Vallahi öyle yapıyorum hayatım çeki düzenli en güzel dönemleri yaşıyorum ama yaz gelince bulamazsınız beni ahaah : D

aklıma gelenler
? > ankara ayazında kahve içip chatte master yapıyordur

angie > başı ve bir çok yeri ağrımış kendini çok halsiz hisseddiyordur atanmayı bekliyordur

yarmagül > vodka likör içiyordur biryandan viskiyi fondüplüyordur üstüne iki kırmızı tuborg yuvarlıyordur

yosun açma börek kek lazanya revani dolma felan yapıyordur hepsini aynı anda yapmak büyük yetenek gerektiriyordur
Hic erkek tahmin etmeyişi asfkj

Melodram: yine midemi bulandırıyor forum gelmicem banane:=)
Plesk: Kesinlikle ve kesinlikle şekerliyordur:D
angie; forumdan çıkış yapmıştır şifresini bilmiyordur ondan :=)
ArifÇ : Flörtözlük peşinde ondan gelmiyor mesela.
Kurt:Sarışın bir bayan görmüşse herşeyi unutur:=)
Chelt; Uçuyordur gökyüzünde:=)
Serçe; Bahçesinde vakit geçiriyordur.
leavemealone : 2 çocuktan sonra birde fıstık çıkınca piyasaya yengem dışarı attıkça içeriye nasıl alabilirim planları yapıyordur.

hayırdır birader yine ne battı sana ?hala uslanmamışsın belli ki günlük dozumuzu alalım konusundan çıkmayan başka biriydi sonra bir daha da üstteki üye hakkında yazdığıma darılma hadi bakıym
Sarın abime ordan 250gr jabsbbsbs
Ben yazdigin bir seye darilmiyom olm ne istersen yazabilirsin ayip sana

A7DB0AFF-2A8A-4263-84F6-B055C82E1409.jpeg

“ Babam boyle pasta yapmayi nerden ogrendi? “

Sorusu gibi bir konu adeta.

Xasthur cok fenasin he gerci bana bile Meriç demişliğin var... neyse Xast tekken atıyordur...

shgşjd yok kız kimseyi eziklemem aksine eğlendiririm. böyle bi izlenim yaratmak üzdü….kgldj
stoç>çalışmadığı vakitlerde kitap okuyodur(bizle kaynatmıyosa) spor yapıyodur. roka’yı seviyodur..ayşe teyzemle konuşuyodur. geziyo da olabilir çok gezenti.
ben uzun süre girmiyosam bilin ki sevgilim vardır.d

shgşjd yok kız kimseyi eziklemem aksine eğlendiririm. böyle bi izlenim yaratmak üzdü….kgldj
stoç>çalışmadığı vakitlerde kitap okuyodur(bizle kaynatmıyosa) spor yapıyodur. roka’yı seviyodur..ayşe teyzemle konuşuyodur. geziyo da olabilir çok gezenti.
ben uzun süre girmiyosam bilin ki sevgilim vardır.d
+ aşık oluyorumdur.kdjdj

Geri