Gün gelecek öldürmediğim her YAHUDİ için bana küfredeceksiniz

Konu sahibi son olarak 596 gün önce görüldü
Adolf Hitler'in ileri görüşlülüğünün kanıtını önümüze sunan bir belge niteliğinde söz.

Öldürdüklerin için de küfrediyoruz

אני לפניך מלך חי וקיים שהחזרת בי נשמתי בחמלה, רבה אמונתך

Adamlar dünyayı yönetiyor, hepsi ölürse dünya ekonomisi biter. Ayrıca herhangi bir ırka yönelik fiziksel ve psikolojik şiddet "ırkçılık" oluyor. Bence hoş bir konu değil.

O değil de bu Rizelilerin kendini türk sanması çok komik lan :) iyi bi öğrenmişler Çepni. Ya bırak allasen

Yok böyle bir sey ya.
Aforizmalardan kacinin diye diye girtlak kanseri oldum.
Hele cakma aforizmalardan.

Bir de ibranice yazmak isteyipte yanlis duayi yepistiren gibi.

Hitler @Lanet mıgosunu tanısaydı bu sözü k*rtler için söyleyeceğine yemin edebilirim, ama ispatlayamam.

Afedersiniz ama siz de yahudi olmasaydiniz...

hem faşistlik hem cahillik ama daha da kötüsü bunun farkında bile olamama. siz nasıl bir ortamda büyüdünüz de hitler güzelleyecek kadar hastalıklı bi kafaya sahip oldunuz yahu? hitler'in bu sözü söyleyip söylemediği çok da mühim değil, zaten yaptıklarıyla bu noktadan uzak olmadığını göstermiş. bence asıl mühim olan bugün bile bunu sahiplenenler olması. üstelik de bir türk. hitler'in muhtemelen 3. 4. sınıf insan muamelesi yapacağı, hem ırkından hem inancından ötürü aşağılık göreceği ve 1945'te durdurulamasa sonrasında işgal edip türlü acılar yaşatacağı bir ülkenin mensubu. koca koca insanlarsınız ne konuştuğunuza neyi savunduğunuza dikkat etmeniz beklenir. bir ırka, bir inanca, bir topluluğa topyekün düşman olmak ahmaklıktır, yazık.

Rasko’nun yolculuk yine kötü geçmiş...
Reis sakin ol kimse ciddi değil be....

Milyonlarca masumun dini inancından dolayı katledilmesi mi daha üzücü yoksa böyle soykırımın güzellemesinin yapılması mı daha kötü bilemedim.

Rasko’nun yolculuk yine kötü geçmiş...
Reis sakin ol kimse ciddi değil be....
reis mi? gemici miyim yahu ben? unutmayın ki dolmuş muaviniyim. arkadaş gayet orgazm olarak paylaşmış konuyu, lafım o'na ve türevlerineydi, sizlik bir şey yok başak hnm:emoji_writing_hand:

reis mi? gemici miyim yahu ben? unutmayın ki dolmuş muaviniyim. arkadaş gayet orgazm olarak paylaşmış konuyu, lafım o'na ve türevlerineydi, sizlik bir şey yok başak hnm:emoji_writing_hand:

ne olduğun hakkında çok çeşitli iddialar mevcut olduğu için ne desem bilemedim rasko..
Ayyyyy başak hanım mıyım gerçekten :emoji_hugging:

Geri