Gülüşlerim vardı benim senden önce.

Konu sahibi son olarak 1221 gün önce görüldü
[FONT=&quot]Maviye boyalı umutlarım[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot] beyazlarla süslenmiş rüyalarım[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot] pembe hayallerim vardı. Her mevsim açan papatyalarım[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot] burcu burcu kokan güllerim vardı. Kimseden gizlemediğim gamzelerim ve kimseden kaçırmak için çaba sarf etmediğim gözlerim.[/FONT][FONT=&quot]Y üreğim vardı hiç kırılmamış incinmemiş ve hiç acımamış.[/FONT][FONT=&quot] Her mevsim güneş doğan bir pencerem vardı. Penceremden sızan davetsiz misafirlerim rüzgarlarım vardı. [/FONT][FONT=&quot]Şarkılar söylerdi bana dertten kederden uzak nameleriyle.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Gülüşlerim vardı benim senden önce[/FONT][FONT=&quot].[/FONT][FONT=&quot] Gecelerimi aydınlatan yıldızlarım vardı. Işıl ışıl doğan bir güneşim.[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]Yağmurlarım vardı benim hüzünleri bile kıskandıran.[/FONT][FONT=&quot] Kar yağardı bembeyaz[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot] kardelenlerim açardı. Fırtınalardan arınmış durgun denizlerim vardı[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot] martılarım uçardı hiçbirinin kanatları yaralı değildi ki [/FONT][FONT=&quot]senden önce…[/FONT][FONT=&quot][/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Gülüşlerim vardı benim senden önce. [/FONT][FONT=&quot]Hiçbir masalım kötü bitmemişti. [/FONT][FONT=&quot]Kurt hiç beklememişti kırmızı başlıklı kızın yolunu[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot] pamuk prenses yememişti büyülü elmayı…[/FONT][FONT=&quot] Ağlayan olmamıştı çektiğim filmlerde[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot] ya da yazdığım [/FONT][FONT=&quot]şiirler[/FONT][FONT=&quot]im hiç üzmemişti insanları.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Gülüşlerim vardı benim senin için terk etmeden önce.[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]Her şeyden vazgeçecek kadar sevilmiştin bilmesende…[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]Senin için gülüşlerimden vazgeçen ben[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot] bugünde senden vazgeçiyorum sevgili ve uğruna[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]kaybettiğim bütün gülüşlerimi geri istiyorum senden..[/FONT][FONT=&quot][/FONT]​

Geri