MotheuS
Üye
-
-
-
-
-
-
- Web sitesi
- www.kalpevi.net
[FONT="]Maviye boyalı umutlarım[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="] beyazlarla süslenmiş rüyalarım[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="] pembe hayallerim vardı. Her mevsim açan papatyalarım[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="] burcu burcu kokan güllerim vardı. Kimseden gizlemediğim gamzelerim ve kimseden kaçırmak için çaba sarf etmediğim gözlerim.[/FONT][FONT="]Y üreğim vardı hiç kırılmamış incinmemiş ve hiç acımamış.[/FONT][FONT="] Her mevsim güneş doğan bir pencerem vardı. Penceremden sızan davetsiz misafirlerim rüzgarlarım vardı. [/FONT][FONT="]Şarkılar söylerdi bana dertten kederden uzak nameleriyle.[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]Gülüşlerim vardı benim senden önce[/FONT][FONT="].[/FONT][FONT="] Gecelerimi aydınlatan yıldızlarım vardı. Işıl ışıl doğan bir güneşim.[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]Yağmurlarım vardı benim hüzünleri bile kıskandıran.[/FONT][FONT="] Kar yağardı bembeyaz[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="] kardelenlerim açardı. Fırtınalardan arınmış durgun denizlerim vardı[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="] martılarım uçardı hiçbirinin kanatları yaralı değildi ki [/FONT][FONT="]senden önce…[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]Gülüşlerim vardı benim senden önce. [/FONT][FONT="]Hiçbir masalım kötü bitmemişti. [/FONT][FONT="]Kurt hiç beklememişti kırmızı başlıklı kızın yolunu[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="] pamuk prenses yememişti büyülü elmayı…[/FONT][FONT="] Ağlayan olmamıştı çektiğim filmlerde[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="] ya da yazdığım [/FONT][FONT="]şiirler[/FONT][FONT="]im hiç üzmemişti insanları.[/FONT][FONT="][/FONT]
[FONT="]Gülüşlerim vardı benim senin için terk etmeden önce.[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]Her şeyden vazgeçecek kadar sevilmiştin bilmesende…[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]Senin için gülüşlerimden vazgeçen ben[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="] bugünde senden vazgeçiyorum sevgili ve uğruna[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]kaybettiğim bütün gülüşlerimi geri istiyorum senden..[/FONT][FONT="][/FONT]
[/FONT][FONT="]Senin için gülüşlerimden vazgeçen ben[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="] bugünde senden vazgeçiyorum sevgili ve uğruna[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]kaybettiğim bütün gülüşlerimi geri istiyorum senden..[/FONT][FONT="][/FONT]