Gülşen'in izleyicisinin kucağına oturması

• Kullanıcı Hüma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 194 gün önce görüldü

buyrun bi de izleyin. elbise çok yakışmış... fiyonk kısmını çok beğenmesem de. oturduğu beyefendi de seren serengil'in kankitosu, noynoy gergin.

juju da bana gizliden atıyor:D twitter forum yıkılıyor biz özelde tartışıyoruz konuyu:D
edepsizim diye genele attım pardön. bundan sonra yandan kapanmayan elbiseleri komple aşağı kadar kesip fiyonk yapıcam... üff...

linc yemeyeceksem benim midemi bulandırıyo artık bu kadın ya….

Giyimi üzerinden yapılan eleştirileri yersiz buluyorum kendini nasıl mutlu hissediyorsa o şekilde giyinebilmeli. Fakat şu görüntü irite edici. Muhtemelen Gülşen değil de Hülya Avşar yapsa aynı etkiyi yaratmaz. Gülşen pop müzikte en iyilerden biri ve özelliği tüm yersiz karmaşadan kendini başarıyla sıyırabilmesi. Fakat şimdi bile isteye bu tarz hareketlerini kendisine ve kaliteli müzik backgrounduna yakıştıramıyorum.

ahaha bizim içliğe de bahane gerek zaten

eğer adam şaplak atmasaydı, "erkeğe taciz"i konuşuyor olabilirdik, zira aynı hareketi bir erkek yapacak olsa bunu konuşurduk. ama adam mesut gibi görünüyor. beni ilgilendirmez karedeki herkes razı gibi görünüyor ama "kadınım istediğimi yaparım" temalı bir hareketse, hoş değil. biraz manasız. kıyafet konusunda asla böyle düşünmedim ama bu hareketi de şık bulmadım.

Arsız gadın.

Hülya Avşar'ın Martin'in popoya vurması daha masummsu

Geri