Gülse

Konu sahibi son olarak 2611 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen bitanesin canm benim. İyi niyetin o kadar güzelki. Hep hayatımda kal olur mu? Röportajımıda yapmadın daha küsücem artık :p

Foruma ilk geldiğimde hoşgeldin konusunda dedim bu kızla çok iyi anlaşıcaz diye.Bir ara küçük bir tartışmamız Oldu.İnşALLAH Unutmuştur o günü:) Fazla gözükmüyo.Özletiyo acıkcası kendini.Açtığı komik konularla meşhur hanımcığımız:cici: Seviliyosun balım:)

13.09.2014 - 12:08

Severim seni kadın!

Tatli dilli sicak kanli Olmazsa olmazlardansin seviliorsun :cici:

Kaliteli dört dörtlük bir insan. Tanıdığıma sevindiğim ender insanlardan.. Pek cana yakındır. On numaradır.

Sohbeti kişiliği herşeyiyle kendisini sevdirir. Bendeki yeri de ayrıdır.

Rabbim gönlüne göre versin.

msnme ilk eklediğim kişi :) Bela oldum başına :p
Duruşunu seviyorum.
bi keresinde uyarı almıştım bi sözüm yüzünden ama onuda hallettik :p
Hallettik dimiii :cici: :)
Herkesdeki değerin malum anlatmaya kelimeler yetmiyor :cici:
İyiki varsın .

@GüLSe forum tarafından çok sevilen biri. Ayrıca güzel paylaşımları var takip ediyorum bazen. Çok sessiz kimseye karışmıyor. Çok da tatlı ve sempatik :srl: umarım her şey gönlünce olur canım :srl:

26-Şubat-2014, 15:29 ;

@GüLSe
Başta uzak ve mesafelidir; ama tanıyınca öyle olmadığını görürsünüz. Duruşu ve tavrı hep hoşuma gider. Çizgisini hiç bozmadı. İlk geldiğimde nasılsa şimdi de öyle. Foruma en çok emek verenlerden birisi ve şu andaki yetkisini sonuna kadar hak ediyor; çok sevindim kendi adına. :icon_wink: Her şey gönlüne göre olur inşallah, seviliyorsun canım. :srl:

GüLSe Foruma ilk geldiğimde beni ilk çok sıcak karşıladı o günden beri aramızda hiç sorun yaşamadık.
Forumda en çok sevip en çok derğer verdiklerimden :)
Çoook seviliyorsun canım :aşk:

GüLSe

İlk başta soğuk görünse de yakınlaştıkça kafamdaki önyargıları silmeme sebep oldu. Forum için fazlasıyla emek veriyor, hak ettiği yerlere geleceğini düşünüyorum.

Herşey gönlünce olsun canım :)

varla yok arası bişey, kalabalıktan faydalanıp aralardan çıkar hep. Gülse nerde diye bakmayın o sizi bulur.

haftanın konuğu mesela ortalıkta yok. Bi bakmışsın beğenmiş ama yine kaybolmuş.

öyle şirin bişey işte.

Yardımsever yöneticimiz :) İlk günkü canayakınlığı çok hoştu gerçekten

@GüLSe henuz yeni olmama ragmen çok cana yakın ve adaletli biri oldugunu dusunuyorum sanirim buyuzden seviliyor.

15-Nisan-2014, 17:04 ;

Kendileri Cana yakin samimi sevecen başarılı açik sözlü :cici: bir arkadaşımızdir

Gulsem sagolsun cok yardimsever kalbi guzel (:

Forumda yeni olmama ramen bana tek yakınlık gösderen Gülse oldu. Çook tatlı dilli, cana yakın, güven verici ve başarılı buluyorum ...:) Daha da yukarılara çıkmanı canı gönülden isdiyorum :) Bütün oylarım renklerim herşeyim sana Gülse .. Seviliyorsun :)

Adminelerin Adminesiiii Genc zeki cevik ahlaklı dürüst tam bir admine özelliklleri taşiyan şaka bi yana egLenceli güzel sohbetli Foruma Emek verenlerdendirrr.

Üye olduğum günden bu yana hiçbir sorun yaşamadık kendileri ile şu anki yetkisini sonuna kadar hak ettiğini düşünüyorum adaletli zeki yani tam bir melek diyebilirim daha yükseklere ulaşacağını düşünüyorum.

buraya ilk geldigimden beri var o :T:
ben gittim kayboldum geldim uctum du$tum ama sen hep burdaydin her geli$imde :D
yetkin geregiyle sabrini 2 katina cikarman gerekcek, ama sen yaparsin $uphem yok :kiki:

boyle ara sira geldigimde bayram mesajlari felan atmi$sin bana,
onlari unutmadim ve cok sevindiydim gordugumde ^^

neyse bacim mubarek olsun, her$ey hayirliisyla gonlunce olsun ^^

Pek tanımıyorum ama karşıdaki insanaa kendisinden biriymiş gibii davranması çok hoş:)

Tam bir yıldır bu forumda bulunuyorum geldiğim günden bu zamana kadar
hep aynı kalan yansıtığı üzere kişiliği vede karakteri hep aynı mesafede kalan ,
yönetici vasfında olup ender insanlardan birtanesi emre ile birlikte ,
bir çok yönetici ile forum içersinde uyuşmazlık ve buna benzeri bir çok rahatsızlık verici olay
oldu ama hiç zannetmiyorum , Emre veya GüLSe tarafından böyle bişey olacağını.
Ben görmedim diyeyim daha doğrusu..
Biz insanoğularının istekleri , şikayetleri bitmek bilmez ,
İsteği yerine getiremediğin zaman kötü olursun yerine getirdiğin zamanda
kötü olursun kimi zaman , üst seviyede sabır gerektirecek bir durum yöneticilik..
Bu nefes alıp verdiğimiz yeryüzünde en zor işlerden birtanesidir insanlarla uğraşmak..
Her nekadar sanal platform olsada bir işleyiş tarzı var vede
onun getirmiş olduğu yükümlülükler var
GüLSe bunların herbirini harfiyen yerine getiren birisi..
Yapılan yorumlardanda bu bariz bi şekilde görülüyo zaten ,
olumsuz bir düşünce dile getiren olmamış..
Denk geldikce , forum adına faydalı konular paylaştığınada aşinayım..
Fırsat buldukca , nadir takip ettiğim insanlar arasında , ki şahsım adına uzaktan uzağa saygı duyduğum birisi her nekadar tanımıyor olsamda , bir insana saygı duymak icin onu tanımak gerekmiyo öyle değilmi.
Kendisi de karşısındaki insana her kim olursa olsun saygı duyduğu bilincindeyim tanık oldum cünkü.. Sen vede Emre nin yöneticilik yaptığı bu platformda bulunmaktan şahsım adına memnuniyet duyuyorum.
Sizin gibi nadir insanların bu tarz platformlarda çoğalması dileği ile..

Saygılar efendim :hi:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri