Gülse

Konu sahibi son olarak 2613 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gülse adminliği bıraksa banlanacak 3 isim; malumatfuruş, asjdsajfdsaalmur, climax. :cici:

Aleni hayraniyim :aeg:
Son sozu baba soyler gibi lanse edilse de isi goturen annelerdir ya hani, iste gulse de oyle eli masali bi kadin benim gozumde xd forumun anasi yani asdfjkhsj

444nt.png

Forum kültürünü bildiğim için o sildiğin mesajı BB code olarak zaten not defterine kaydettim. Tekrar tekrar gönderebilirim ama ne gerek var. Çok değişmişsin be, önceden rahşan affı gibi bi insandın. Şu yaptığını eskiden She tayfası yapardı da biz de arkalarında "hayatlarındaki tek başarı saçmasapan bir ortamda yetki sahibi olmak" diye gülerdik. Yazık oldu.

eskiden beri gördüğüm, sohbet muhabbet etmediğim biri. tek mesajıma anında cevap vermesi de göz doldurucu cinsten, lakin isteğime karşılık vermesi ağlattı. kendisine bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. saygılar efenim:)

Hiçbir zaman çizginden ödün vermedin.
Yıllardır bir kez şaşırtmadın olumsuz olarak.
Herhangi bir davranışından şüphe etmedim hiç, sen de küçük hesapların insanı olmadın zaten.Tipik bir Boğa olarak,burcunun güven aurasını çok iyi yayıyordun.Bazen tartışsak da sana olan saygım hiç yitmedi.
Hep mutlu ol,bunu fazlasıyla hak ediyorsun.

Tatlı bir insandı, ilgiliydi, severdim.
İşini etiket için değil hakkıyla yapardı.

Duruş olarak Sanem e benziyor cidden.
Oggy başarılı bi benzetmede bulunmuş.
Buradayken zaman zaman aklıma geliyorsun Derya, ne oldu da iletişimimiz koptu hiç bilmiyorum. Zaman hızlıca akıp gitti, sen de sessizce gittin buralardan. Çoğu kişi unuttu ben unutmadım. Buralardayken kimsenin yapmayıp senin yaptığın ince düşünceler hiç unutulur mu? Sessizdin, kimsenin tavuğuna da kış demezdin ama ince düşünceli idin oldukça.
Umarım iyisindir.
Bi haber almayı çok isterdim senden.
Her şey gönlünce olsun.
Bir gün iletişime geçmek dileğimle, sağlıcakla kal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri