gülmenin bulaşıcı ve sakinleştirici bir etkisinin olması

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Malca gelicek ama istisnasız her cenaze evinde gördüm bunu, odada herkes ağlarken durduk yere gelen gülme ve herkese bulaşması
Odaya biri girdiğinde de gülmekten akan gözyaşlarını ağlıyormuş gibi yapıp satıyorsun..
Şeytan dürtüyor.. Allah affetsin.......

Çoğu zaman sevmem.
Ruh hastası gibi gözüküyolar
Spor,kedi sedatif yönden daha sağlıklı.

Bazı zamanlar gülme krizi yaşadığım oldu ve tabii ki etraftakiler de katıldı hatta çoğu zaman neye güldüğümüz bile belli değildi ancak olmayacak bir ortamda başıma hiç gelmedi neyse ki...

Hayatımda bir kere babası vefat eden birisine "Başınız sağ olsun." dediğimde "Allah razı olsun, defettik geldik." diye bir cümle kurmuştu ve o an bir gülümseme gelmişti ancak çok çabuk toparlamıştım.

Bazı zamanlar gülme krizi yaşadığım oldu ve tabii ki etraftakiler de katıldı hatta çoğu zaman neye güldüğümüz bile belli değildi ancak olmayacak bir ortamda başıma hiç gelmedi neyse ki...

Hayatımda bir kere babası vefat eden birisine "Başınız sağ olsun." dediğimde "Allah razı olsun, defettik geldik." diye bir cümle kurmuştu ve o an bir gülümseme gelmişti ancak çok çabuk toparlamıştım.
Buna bende gülerdim

gulmek gercekten bulasici. bazi aile buyuklerimin gulusu aynen boyle:

ben de dayanamiyorum
1637009408121.png

Yere yatmalı yuvarlanmalı gülmelere bayılıyorum. İnsanları güldürmek hoşuma gidiyor ama eve böyle dönüyorum :

1koqeur.jpg

eger gerginsem her gülen surat sinirimi daha da bozar. döverim. su an komik geldi gerci olay hdkdj düsünsene cökmüssün, hayatının kazıgını yemissin aagladın aglıcan. biri de cıkıp sen mutsuz görünüyorsun diye karsında gülmeye baslıyor sdjb böyle düsününce pek de bulasıcı ve sakinlestirici gelmedi bana

Geri