GüLLü'nün Ölümüyle İlgili Yeni Gelişme. Gözaltı Sayısı Yükseldi

Konu sahibi son olarak 18 gün önce görüldü
f5jptUl.md.jpg

Yalova'da evinin penceresinden düşerek hayatını kaybeden ünlü sanatçı Güllü'nün ölümüyle ilgili soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. 'Kasten öldürme' şüphesiyle gözaltına alınan Sultan Nur Ulu'nun babası da gözaltına alındı.

28 Eylül'de Yalova'nın Çınarcık ilçesi Harmanlar Mahallesi Vali Akı Caddesi üzerindeki apartmanın 5'inci katındaki kapalı terasta ünlü şarkıcı Güllü (52), kızı ve arkadaşıyla eğlendiği sırada pencereden düşerek hayatını kaybetmişti.

Güllü'nün ölümüyle ilgili Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde fiziki ve teknik takibe alınan Tuğyan Ülkem Gülter, arkadaşı Sultan Nur Ulu ile beraberindeki 2 kişi, valizlerini hazırlayıp yurt dışına gitmeye hazırlanırken İstanbul'da gözaltına alınmıştı.

f5w9JpI.md.jpg

GÖZALTI SAYISI 5'E YÜKSELDİ​

'Kasten adam öldürme' suçlamasıyla gözaltına alınan Tuğyan Ülkem Gülter ve Sultan Nur Ulu'nun ve araç sürücüsünün Yalova İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri devam ederken, yeni bir gözaltı daha yaşandı.

Şüpheli Sultan Nur Ulu'nun babası Arif Ulu, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde gözaltına alındı.

KAYNAK

Beni oğlunun tavırları da rahatsız etmişti. Çok tedirgin ve kaçıngan bir tavır içerisindeydi. Belli ki işin içinde değil ama belki o da kardeşinden şüpheleniyor ve kaçamak cevaplar veriyordu. Bilemiyorum, bu iş daha derinleşir.

Konunun yeri değil ama Güllü'nün çocuğu olmayan birisini kameralar önünde zorbaladığı bir görüntü var. Çocuğu olmayan birine benim iki tane aslan gibi çocuğum var diyor..
Kimseyi kınamamak, insanların eksiklikleri ile alay etmemek gerektiğini hepimize tekrar hatırlattı.
Zaten şu çocuklarından sürekli övgüyle bahseden tipleri hiç sevmem..
Olayın aydınlanmasını beklemek gerekiyor, planlı ve kasten öldürmeye doğru evrildi.
İnsanların aile bireylerine bile isteyerek zarar vermesi korkunç. Vicdan denilen şey yok mu bu kişilerde, bu olay kapanmış olsaydı bile, nasıl yaşayacaksın öyle..
Her zaman söylediğim gibi, insanın yaşam hakkını elinden alan kişilerin (kasten) bir daha gün ışığı görmemesi gerekiyor. Yaşam hakkı kutsaldır, başkası elinden alamaz.

TÜBİTAK, Güllü'nün öldüğü geceye ait ses kayıtlarını temizledi.

Güllü'nün kızının "Seni atacağım şimdi" dediği, daha sonra Güllü'yü pencereden aşağı ittiği ve "Hadi görüşürüz bay bay" dediği ortaya çıktı. (Sabah)

Anne-kız arasında böyle bir şeyin yaşanma olasılığı bile insanı çok üzüyor.

Ee şimdi de kızın yurtdışına kaçma teşebbüsü yok diye wp ssleri çıktı. Ben bu olaya çok fazla yorum yapmak istemiyorum komplo teorileri gerçek çıkmayabilir,çıkabilir de...
Haber sayfaları da az değil yalan yanlış pek çok şey dönüyor her konuda olduğu gibi.
Gerçek bir şekilde çıkacak zaten bakalım.

• Hımm
Tepkiler: ne
Beni oğlunun tavırları da rahatsız etmişti. Çok tedirgin ve kaçıngan bir tavır içerisindeydi. Belli ki işin içinde değil ama belki o da kardeşinden şüpheleniyor ve kaçamak cevaplar veriyordu. Bilemiyorum, bu iş daha derinleşir.
o da işin içinde bence biliyordu kardeşinin yaptığını en azından ...

Ee şimdi de kızın yurtdışına kaçma teşebbüsü yok diye wp ssleri çıktı. Ben bu olaya çok fazla yorum yapmak istemiyorum komplo teorileri gerçek çıkmayabilir,çıkabilir de...
Haber sayfaları da az değil yalan yanlış pek çok şey dönüyor her konuda olduğu gibi.
Gerçek bir şekilde çıkacak zaten bakalım.
Ne komplo teorisi Allah aşkına ses kayitlarini dinlemedin mi ? Sultanın babasinda cinayet itirafi var kizimla tugyan attı diyor sen hala komplo teorisi diyorsun sjsjsj

Ben şimdiye kadar pencereden kazayla düşen görmedim. Bunu ilk gün dedim.

Bu tip olaylarda intihar mı cinayet mi tartışması olabilir ama kaza mı cinayet mi tartışması olmaz.

Sürekli camdan balkondan pencereden düşen kadın haberleri alıyoruz. Bunları yemez kimse. Sadece üzeri kapatılmak istenir.

Ne komplo teorisi Allah aşkına ses kayitlarini dinlemedin mi ? Sultanın babasinda cinayet itirafi var kizimla tugyan attı diyor sen hala komplo teorisi diyorsun sjsjsj
Direkt öyle demedim bu ne biçim tepki... hala tutarsız taraflar var dedim medyada da herkes atıp tutuyor ünlülerden başlayıp. Öyleyse zaten kanıtlarla netleşir itirafı da yapar. Çok fazla spekülasyon var ben emin olamıyorum......

• Ağlama
Direkt öyle demedim bu ne biçim tepki... hala tutarsız taraflar var dedim medyada da herkes atıp tutuyor ünlülerden başlayıp. Öyleyse zaten kanıtlarla netleşir itirafı da yapar. Çok fazla spekülasyon var ben emin olamıyorum......
Bu olayı ilk günden bu yana takip ediyorum canımın içi herşeyi geçtim milyonlarca delil var ama hadi diyelim ikna olmadin suçu yokken neden illegal yolla kaçıyor trden ? Yak şu ampulü artık.

Bu arada ona suçlu diyeni bulup tehtit ediyormuş aman dikkat edelim ahaha

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Bu olayı ilk günden bu yana takip ediyorum canımın içi herşeyi geçtim milyonlarca delil var ama hadi diyelim ikna olmadin suçu yokken neden illegal yolla kaçıyor trden ? Yak şu ampulü artık.

Bu arada ona suçlu diyeni bulup tehtit ediyormuş aman dikkat edelim ahaha
Ampul falan demezsen sevinirim tetikleniyorum akp aklima geliyor....Sercecim kızın kacmadigi konuşmaların ss kayıtları da dun atildi. Bir yerden başka bir yere taşınma durumu, yurtdisi değil. Ki zaten bu curutulurse kanitlarla, suçluysa çıkar öyle ya da böyle ben ceza mı çekmesin dedim alla alla yaaa....

• Hehe
Ampul falan demezsen sevinirim tetikleniyorum akp aklima geliyor....Sercecim kızın kacmadigi konuşmaların ss kayıtları da dun atildi. Bir yerden başka bir yere taşınma durumu, yurtdisi değil. Ki zaten bu curutulurse kanitlarla, suçluysa çıkar öyle ya da böyle ben ceza mı çekmesin dedim alla alla yaaa....
Ahahahaahahahahah he aze cim heeeee :d

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Tuğyan listeye aldı beni şuan sjsjs

Bır ınsan evladına Tuğyan adını neden koyar ?

• Alkış
Bır ınsan evladına Tuğyan adını neden koyar ?
Azgınlık göstererek haddi aşma mânasında bir Kur'an terimi. Hak yoldan saptıran, bazılarınca yaratılmışlık üstü konumunda tutulan varlık anlamında bir Kur'an terimi. Allah'ın kulları için belirlediği sınırları aşmak anlamında bir Kur'an terimi.

anlamı da buymuş.

• Beğen
Bende baktim bugün insan gerçekten ismi ile mi yaşıyordu

Geri