GüLLü’nün Avukatlarından 'Şüpheli Ölüm' İddialarına İlişkin Açıklama

Konu sahibi son olarak 14 gün önce görüldü
KGHb5x9.md.jpg

Türk fantezi müziğinin sevilen sesi Güllü’nün 6’ncı kattaki evinin balkonundan düşerek hayatını kaybetmesinin ardından ortaya atılan iddialar üzerine, sanatçının avukatları açıklama yaptı. Dört avukatın ortak imzasıyla yayımlanan açıklamada, olayın "yüksekten düşme" nedeniyle soruşturulduğu ve ailenin talebi doğrultusunda tüm ihtimallerin değerlendirilmesi için savcılıkla iş birliği yapıldığı belirtildi.

Yalova Çınarcık’ta 6’ncı kattaki evinin balkonundan düşerek hayatını kaybeden Güllü'nün avukatları, gündemdeki tartışmalara ilişkin açıklama yayımladı.

Sanatçının 26 Eylül'deki ölümünün ardından ortaya çıkan ev içi güvenlik kamerası görüntüleri, sosyal medyada tartışmaları da beraberinde getirmişti. Lavabodan çıktıktan sonra düşene kadar olan 2 dakikalık eksik kısımla ilgili ortaya birçok iddia atılmıştı.

Sanatçının avukatları tarafından yapılan açıklamada, "Spekülatif haberlerin ve sosyal medya paylaşımlarının kamuoyunda infial yaratmaması adına, yalnızca resmi açıklamalara itibar edilmesini önemle rica ederiz" denildi.

'YALNIZCA RESMİ AÇIKLAMALARA İTİBAR EDİN'

Dört avukatın imzasını taşıyan açıklama şu şekilde:

"Kamuoyuna Duyuru

Değerli Kamuoyu, Sahne adıyla "Güllü” olarak tanınan, Türk fantezi müziğinin unutulmaz seslerinden kıymetli sanatçımız Gül Tut'un (51), 26 Eylül 2025 gecesi Yalova'nın Çınarcık ilçesindeki evinin 6. katından düşerek hayatını kaybetmesi, hepimizi derin bir üzüntüye boğmuştur. Bu elim kayıp, sanat camiası ve sevenlerinin yüreklerinde derin bir acı bırakmıştır.

Olayın hemen ardından, Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "yüksekten düşme" nedeniyle adli soruşturma başlatılmış olup süreç titizlikle devam etmektedir. Müvekkilimizin manevi mirası ve ailesi adına, biz avukatları olarak, kamuoyunda dolaşan çeşitli spekülasyonlara ve infiale son vermek amacıyla, mevcut bilgiler ışığında aydınlatıcı bir açıklama yapma zorunluluğunu hissetmekteyiz. Müvekkilimizin ailesinin talebi doğrultusunda, ölüme ilişkin tüm ihtimallerin değerlendirilmesi ve soruşturmanın her aşamasında gerekli tüm delillerin (kamera kayıtları, otopsi raporu, tanık ifadeleri ve teknik incelemeler) incelenmesi için savcılık ve kolluk kuvvetleriyle tam iş birliği içerisindeyiz.

Adaletin tecellisi için hiçbir şüpheye yer bırakılmayacaktır.

Bu süreçte, spekülatif haberlerin ve sosyal medya paylaşımlarının kamuoyunda infial yaratmaması adına, yalnızca resmi açıklamalara itibar edilmesini önemle rica ederiz.

Sanatçımız Gül Tut'un (Güllü) anısını yaşatmak ve adalet arayışımızı kararlılıkla sürdürmek için elimizden geleni yapacağız.

Gelişmeler oldukça kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Saygılarımızla, 29.09.2025

Av. Rahmi ÇELİK - Av. Mert ERDOĞAN - Av. Muharrem ÇETİN - Av. Hakan SEZER"

KAYNAK

Resmi makamlar dışında bu konuda açıklama yapanları anlamak mümkün değil ayrıca suçladıkları kişiler en yakınlarından oluşuyor. En kısa sürede resmi bir açıklama ile bu konudaki bilgi kirliliği önlenmelidir.

Resmi makamlar dışında bu konuda açıklama yapanları anlamak mümkün değil ayrıca suçladıkları kişiler en yakınlarından oluşuyor. En kısa sürede resmi bir açıklama ile bu konudaki bilgi kirliliği önlenmelidir.
Diyelim ki kızı ve oğlu suçlu değil peki avukatlari neden susun hiç bir yerde konuşmayın diyor ? Ortada suç yoksa bile insanin aklina binbir türlü şey geliyor atılan adımlar ve duruş yanlış

Diyelim ki kızı ve oğlu suçlu değil peki avukatlari neden susun hiç bir yerde konuşmayın diyor ? Ortada suç yoksa bile insanin aklina binbir türlü şey geliyor atılan adımlar ve duruş yanlış
@HosgeldinHarunAbi daha iyi bilir ve bu tip durumlarda yanınızda avukatınız olmadan konuşmayın derler.

Olayın kaza olduğu düşünülüyor ancak olur da şüpheli bir durum varsa zaten yetkili birimler ortaya çıkartacaktır ancak sosyal medyada sürekli ses kaydı analizi yapan birileri var ve hiçbir kanıt olmadan aile fertlerini suçluyorlar.

@HosgeldinHarunAbi daha iyi bilir ve bu tip durumlarda yanınızda avukatınız olmadan konuşmayın derler.

Olayın kaza olduğu düşünülüyor ancak olur da şüpheli bir durum varsa zaten yetkili birimler ortaya çıkartacaktır ancak sosyal medyada sürekli ses kaydı analizi yapan birileri var ve hiçbir kanıt olmadan aile fertlerini suçluyorlar.
Sürekli izliyorum açıklamalari kızı net bir ifade hala veremiyormuş avukatı ile konuşabilirler bu kadar sanık yerine konup susmak nasıl bir psikolojiye bağlı ?

Sürekli izliyorum açıklamalari kızı net bir ifade hala veremiyormuş avukatı ile konuşabilirler bu kadar sanık yerine konup susmak nasıl bir psikolojiye bağlı ?
O kadar detay bilmiyorum ancak bir şekilde açıklığa kavuşacaktır. Resmi olmayan makamların ya da konu hakkında tam bilgi sahibi olmayan kişilerin sürekli analiz yapmasını doğru bulmuyorum.

O kadar detay bilmiyorum ancak bir şekilde açıklığa kavuşacaktır. Resmi olmayan makamların ya da konu hakkında tam bilgi sahibi olmayan kişilerin sürekli analiz yapmasını doğru bulmuyorum.
Bakın lefty hanım böyle durumlarda aile avukatı olarak kaosun önüne geçmek amaçlı halkin kafasında ki sorular küçük bir açıklama ile giderilir.
Ölen kişinin oğlu özür diliyor öfkeli kızı madde bağımlısı imiş (iddialar o yönde ) halka.mâl olmuş bir sanatçının ölüm haberi servis ediliyor ise herkeste bir acaba belirir çünkü iddialar ve muamma bazı durumlar söz konusu.
Efendim :p

Bakın lefty hanım böyle durumlarda aile avukatı olarak kaosun önüne geçmek amaçlı halkin kafasında ki sorular küçük bir açıklama ile giderilir.
Ölen kişinin oğlu özür diliyor öfkeli kızı madde bağımlısı imiş (iddialar o yönde ) halka.mâl olmuş bir sanatçının ölüm haberi servis ediliyor ise herkeste bir acaba belirir çünkü iddialar ve muamma bazı durumlar söz konusu.
Efendim :p
Yargıya güvenmek gerekiyor, bu kadar detay bilmiyordum ancak varsa bir şüpheli durum zaten ortaya çıkacaktır.

Yargıya güvenmek gerekiyor, bu kadar detay bilmiyordum ancak varsa bir şüpheli durum zaten ortaya çıkacaktır.
Şüpheli durum yoksa dahi yakınları bu denli ürkek davranarak şüphe çekti epey sonunda birşey çıkarsa şaşırmam.

Ortaya çıkana kadar ki süreç ailesi ve sevenleri için Can sıkıcı asıl konu bu işte.

Seni bir güllü şarkısı ile öpüyorum

Öncelikle ;birinin annesi vefat etti. Üçüncü gününde ifade vermesini bekleyemezsiniz annesi ölen birinden. Henüz yas sürecinde. Biraz zaman geçsin elbet bilgi verir.

İkinci olarak da kamuoyu bu tür durumlarda olayları köpürtmeyi sever. Avukatsız yapılacak her konuşmada kelimeler cımbızlanıp çocukları suç şüphesi altında bırakılacak. Belki gözaltına alınacaklar belki tutuklanacaklar. O yüzden ne kadar az konuşulursa o kadar iyi.

Olayı aydınlatmak ailenin değil savcılığın işi. Savcı çağırır çocukları. Sıkıştırır, ifade alır, zorlar. Ama bunu savcı yapar Esra Ezmeci veya Müge Anlı değil.

Aslında olay Müge Anlı’da işlense hemen çözülürdü kadın neleri çözdü bu ne ki..

• Alkış
Tepkiler: W
Odanın fotoğrafını gördüm de
Pencerenin yerden yüksekliği olması gerekenden aşağıda galiba…
Parke kaygan demişler ayakta durmakta zorlanıyorlarmış falan onu anlamadım tam olarak ama nasıl kaygan ya…

Odanın fotoğrafını gördüm de
Pencerenin yerden yüksekliği olması gerekenden aşağıda galiba…
Parke kaygan demişler ayakta durmakta zorlanıyorlarmış falan onu anlamadım tam olarak ama nasıl kaygan ya…
Yerleri yeni cila yaptırmışlar ve sanırım kullanılan temizlik malzemesi nedeni ile kayganlık oluşmuş.

@Serçe

Bazı haberler gördüm, şayet doğru haber ise cinayet masası gerekli araştırmayı yapacakmış ki olması gereken de budur, sadece yetkili birimler araştırmalıdır.

• Alkış
Tepkiler: ne
@Serçe

Bazı haberler gördüm, şayet doğru haber ise cinayet masası gerekli araştırmayı yapacakmış ki olması gereken de budur, sadece yetkili birimler araştırmalıdır.
Ya bir cinayet varsa çıksın ortaya Kimin çıkardığı önemli değil ama ailesi halen çelişkili ifadeler veriyormuş net olmayan şey ne bilmiyorum ya

Ya bir cinayet varsa çıksın ortaya Kimin çıkardığı önemli değil ama ailesi halen çelişkili ifadeler veriyormuş net olmayan şey ne bilmiyorum ya
Uzman ekip bir şekilde çözecektir.

• Beğen
Tepkiler: ne
Geri