Güllü

Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
güllü’nün ölüm haberi geldi, daha genç denilebilecek yaştaydı, insana ölümü sorgulatıyor…

daha 51 yaşındaydı. yalova çınarcık’ta balkondan düşüp gitmiş.

90’lar, 2000’ler… kaset – cd devri.

bizim ergenliğin fon müziğiydi. minibüs teyplerinde, düğünlerde illa bir güllü patlardı. sesi samimiyeti ayrıydı.
yıllar akıyor, gençliğimizin sesleri birer birer toprağa gidiyor. zamanın tokadını suratımıza vuruyor işte. huzur içinde yatsın.

sabah radyoda duyunca çok üzüldüm. biri, sosyal medyada ‘gidişi de şarkıları kadar hüzünlü.’ yazmıştı. gerçekten de öyle. bazı sanatçıların fanı olmanıza, tarzı sevmenize gerek yok. güllü de onlardan biriydi bence. benim de ayda yılda bir gelirdi aklıma ama ne zaman bir yerde duysam, bir şarkısını ezberimden çıkardı. hayat çok garip… nur içinde yatsın.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Evinin balkonundan düşmüş. Mekanı cennet olsun…

Çile kelimesinin karşılığı aslında çocuk yaşta pavyonlarda şarkı söylemiş ve ötesinde değişmeyen bir yaşam tarzı.
Allah rahmet eylesin sevenlerine sabır versin sesi de çok güzeldir beni de çocukluğuma götürür büyüyünce anlıyor insan şarkıları gerçekten.

Ağladım ben duyunca ya, aşırı seviyorum şarkılarını..
Mekanı cennet olsun. Öğlenden sonra Güllü şarkılarıyla anma töreni yapmak şart oldu şirkette.

Kadın arabeskçiler arasında en sevdiğimdi. Dramatik bir son oldu, huzur içinde yatsın.

Arabesk'in krallarindan Huseyin Altin da bu sekilde vefat etmisti.

Huzur icinde uyusun.

Dün yeğenim araba yıkarken son ses Güllü dinliyürdü. Bu ara acısı var..

Mekanı cennet olsun.

Geri