Güllerle Donatmak

A
  • Kullanıcı Aşka Sıfır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Güllerle Donatmak: Eskimiş ve artık giyilemeyecek durumda olan donun, çöpe güllerle uğurlanması durumu.

Sen güllere özenme güller sana özensin.

Romantik sürprizlerin baş nesnesi olan güllerle her yanı renklendirmek, döşemek.
Eh biraz da masraftır.

yqQPE7.jpg

Güzel güzel yemeklerle, mezelerle donatılsın o masa yemişim gülünü.

Lisede aşık olduğumu sandığım kızın evinin balkonuna belediye bahçesinden yolduğum güllerle donatmıştımda babası ve abisi iki mahalle kovalamıştı.daha sonra abisi ve arkadaşlarından yediğim dayaktan bahsetmiyorum.çok romantiktim o zamanlar

Gül mül uğraşamam. Ben zaten çiçek gibiyin, bir de gül mü donatacağım? Ayrıca konuya girince aklıma kasaplarda koyunun götüne sokulan karanfiller maydınızlar filan geldi. O yüzden siz oranıza gül mül komayın.

Yemisim gulunu, hic de sevmem :p Onun yerine evi temizlesin, yemek hazirlasin, beni bi tatile cikartsin :D 3-5 saat uyumam icin ortam hazirlasin :p

gül yaprağı konfeti buldum
ondan şey yaparım

Romantizmi reddeden kızlar. Bakınız bu çok ilginç.
Bence çok abartılmadığı sürece gereklidir.

arkadaşlar siz neyden bahsediyorsunuz, sizin sandığınız güllerle donatmak değilmiş bu.

çıkarı olmasa b.k donatır. ya bir halt yemiştir ya da bir şey isteyecektir.
napayım hayat bu, sevgide bile çıkar var.. romantizm falan hikaye.

Blackheart, bence erkekler romantizmi yanlis algiliyor. Yatagi gulle donatmak veya mucevher almak degil romantizm denilen sey. Cogu kadin da romantizmi degil, bu sig gorusu reddediyor : ))

Shinigami , elbette salt güllerle donatılan bir yatak romantizm ile ifade edilemez ama gül gibi bir çiçek her zaman romantizmin bir parçasıdır : )

Benim çiçeklerle, bitkilerle bir sorunum yok severim gayet sadece gül döktüm yollarına aşırılığını sevmiyorum ve gereksiz buluyorum.

Bana sorarsaniz cogu zaman baskalari bizim yerimize "hayal kurup"
imgeleri bize enjekte ediyolar
Yani kosullandiriliyoruz.
hepimiz ayni imgeleri hayal ediyoruz. hepimize ayni sey ogretiliyor
Romantizm diyince "mum" aydinlikta romantik olunmuyor cunku
Sinemada "patlamis misir"
Sevgiliye "cicek" vs
Bu da ortalikta dolanan "damar edebiyatindan salak bir inci" sadece
Ayrica "Gullleri" soluncaya kadar bile sevmem! o baska bir konu

Eski manitamın evinin balkonunu güllerle donatmıştım da babası ve abi tarafından 3 mahalle kovalanmıştım o gün eve gidip oh be demiştim ertesi gün abileri tarafından darp edilmiştim.sonra güllerden ifret ertim

Geri