Gülhan

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sana bunları yazabilmek için ben 5 senede bekledim ve artık yazma vakti geldi dinliyormusun beni ?
Sen benim için çok değerlisin nedenmi ? Çünkü sen benim çocukluğumsun sen benim ergen tavırlarıma katlanan çocukluğuma katlanan sayılı insanların arasındasın.O günleri hatırlıyormusun bilmiyorum ama ben kesit kesit hatırlıyorum seninle eskiden telefonlarda konuşmalarımız sabahlara kadar sohbetlerimiz ara sıra duygusal olup bana derdini anlatman çocuk yaşımda sana öğütler felan vermem hiç aklımdan çıkmıyor :D
Bazı arkadaşlıklar bazı dostluklar vardır araya zaman yada mesafe girince bozulur yada açılır BİZ NEDEN ÖYLE OLMADIK!
Uzun zaman sonra seninle yeniden dertleşmek yeniden sohbet muhabbet etmek çok güzel canım İnşallah aramıza mesafe girmez bu saatten sonra kimse aramıza girmez.
İyi gününde değil kötü gününde yanında olacağım hep söz veriyorum sana.
Sende diğerleri gibi gitme olurmu beni tek bırakma ?
Neyse şimdilik bu kadar yazacaklarım sonra belki birdaha yazarım hoşgeldin sen tekrardan :o GuLhan

onurcan duygusal çocuk. ona bu satıları yazdırabilecek kudreti tanımak istiyorum yiğidim. umarım bir gün onurcanın şarkılarına da konu olursun.

offf çok duygusal, beni aştı bu laflar. : )))
hakkındaki tek fikrim, avatarındaki kendisiyse eğer güzel biri olduğu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri