Güler ışık”Kadın sesi günah olduğu için mesleğimi bıraktım.”

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Piyasa bitince malum sistemin açığını bulmuş ondan istifade etmek istiyor..Haklıda kim takar şeyine artık güler ışığı bari kapanıp iş miş filan alırım demiş.!
IMG_5107.jpeg

Ben inanmadım ama doğru da olabilir bilmiyorum

Ben paylaştıysam doğrudur gönül rahatlığıyla inanabilirsin..

• Ablan Star
Tepkiler: ne
İnsanların seçimlerine saygı göstermemiz lazım Yabani kardeşim. Her insanı da kurnaz, uyanık, menfaatçi ilan etmemek lazım. İnsanlar bazen radikal kararlar alıp tüm yaşam tarzını, inancını, dış görünüşünü değiştirme kararı alabilir. Bir kadının veya erkeğin bu tür içsel yolculuğunu bilemeyiz sonuçta. Gördüğümüz her şeyi de negatife yorma gibi bir huy edindik malesef toplum olarak. Hep bir yargılama, tanı, tespit koyma peşindeyiz. Hakikat, senin baktığın perspektiften görünmüyor olabilir yani.

İnsanların seçimlerine saygı göstermemiz lazım Yabani kardeşim. Her insanı da kurnaz, uyanık, menfaatçi ilan etmemek lazım. İnsanlar bazen radikal kararlar alıp tüm yaşam tarzını, inancını, dış görünüşünü değiştirme kararı alabilir. Bir kadının veya erkeğin bu tür içsel yolculuğunu bilemeyiz sonuçta. Gördüğümüz her şeyi de negatife yorma gibi bir huy edindik malesef toplum olarak. Hep bir yargılama, tanı, tespit koyma peşindeyiz. Hakikat, senin baktığın perspektiften görünmüyor olabilir yani.
Yabaninin bunu anlayabilecegine ihtimal veriyo musun gercekten

Bunlar yaşadığı ülkeden bir haberler..iyice baksalar etrafına menfaati için kimlerin neler yaptığını idrak edecekler ama ondan mahrum kalmışlar.Siyasi dönekler,laik şarkılıcıktan,sunuculuktan muhafazakar artistliğe dönenlerden hiç mi etkilenmediniz.Döneklik,menfaatçilik toplumun karakteristik özelliğine dönüşmedi mi ki oralı olmuyorsunuz?

Anlıyorda işine geldiği gibi devam. O da kendi yolunda. :D

Hacı bazı insanlar kendi hayatında bir anlam, kontrol ya da başarı alanı kuramamıştır.
Yabani'nin de başkasını aşağı konumlandırıp kendini üstte hissetmeye ihtiyacı var.

Özellikle de başı kapalı kadın görmeyiversin. Onun tüm düşüncelerini özgürlük olarak görmez
çünkü tahammülü yok adamın...

Adam kendi ailesine, geçmişine, bastırılmış kimliğine öfkeli aslında...
Dini konular kolay hedef... O yüzden kullanıveriyor.

Bir gün umarım ayrıştırmak, provoke etmek ve kendi iç boşluğunu başkalarına saldırarak örtmekten vazgeçtiği günleri de görürüz.

Geri