Güle oynaya..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1xJHnd.jpeg
[/IMG]ateistler bunu açıklasın

Bugün bisiklet için camiye giden yarın cennete girmek uğruna kafada keser canlı bombada olur

Bugün bisiklet için camiye giden yarın cennete girmek uğruna kafada keser canlı bombada olur

hayır o öyle değil Yabani ..

bak uygulama 7-14 yaş çocuklar için ..
bu yaşta çocuklar hayatı, islamı, ibadetleri algılayıp gerekliliklerin tamamen farkına varıp bu ibadete yönelmek için tatlı bir yönlendirmeye ihtiyaç duyar.
Bu yaşta bir bisiklet için namaz kılma alışkanlığı edinen çocuk, zamanla ibadetlerini dünya için değil ahiret için yapması gerekliliğini dolayısıyla islamı anlamaya başlar.

Gelelim kafa kesecek canlı bomba olacak çocuğa..
Şimdi çocuk bisiklet için camiye gidiyor demiştin ya ..
islamı da Allah rızası için değil siyasi güç, terör, işgal, zulüm için yaşayan terör örgütlerinin eline düşerse ailesinin çok başarılı ebeveynlik yapamadığı her çocuk dediğin tarifteki duruma gelebilir.

Ama bunu camiye gitme alışkanlığıyla ilişkilendirmen son derece büyük hata ..

Ödül yöntemi ile çocukları camiye alıştırmak istenmiş. Abartılacak bir şey göremiyorum.

Konuyu Yabani(İslam düşmanı) arkadaş açmış şaşırmamak gerek. Kim bilir gözünde ne canlanmıştır bu haberi görünce. :)

Adam iblis olmak istese şeytan tövbe edip imana gelir.
Fikirlerini öyle vasat savunuyor ki eminim ateistlerin bile tövbe edesi geliyordur.

böyle uygulamalar beni rahatsız etmiyor, aileler zaten her türlü gönderiyor çocukları yazın camiye ya da kuran kursuna. nesi var yani ne güzel uygulama, çocuklar mutlu oluyor. güzel şeyler bunlar, umarım daha da artar. tebrik ediyorum belediyeyi.

Konuda ismini vermek istemediğim belediyenin adını görünce kanım çekildi....
Allahım lütfen #kşys :anla:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri