Güldüren Bilgiler.

Konu sahibi son olarak 1725 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 - Bir şey tamir ederken elin tamamen yağlandığında burnun kaşınır.
2 - Yere düşürdüğün bir bozuk para veya bir küçük vida ulaşılması en zor yere yuvarlanır.
3 - İnsanların seni seyretme olasılığı düştüğün komik durum ile doğru orantılıdır.
4 - Yanlış numara çevirdiğinde çevrilen numara kesinlikle meşgul değildir.
5 - Patronuna lastiğin patladığı için geç kaldığını söylediğinde ertesi gün lastiğin gerçekten patlar.
6 - Gırgır geçmeye başladığın anda patron kapıda görünür.
7 - Sıkışık trafikte şerit değiştirdiğinde, terk ettiğin şerit daha hızlı akmaya başlar.(her zaman)
8 - Duşa girip ıslandığında telefon çalar.
9 - Birileri ile karşılaşma ihtimalin, görünmek istemediğin zaman en üst düzeydedir.
10 - Bir makinenin çalışmadığını ispat etmen gerektiğinde kesin çalışır.
11 - Kaşıntının şiddeti ulaşma zorluğun ile doğru orantılıdır.
12 - Sinemada sıranın ortasında oturanlar salona en son girerler.
13 - Üzerine yağ-reçel sürülmüş bir ekmek kesinlikle en pahalı halıya ve yüzüstü düşer.
14 - Ayağınıza tam oturan bir ayakkabı kesinlikle mağazadaki ayakkabıların en çirkinidir.
15 - Herhangi bir şeyi beğendiğinizde derhal üretimden kaldırılır

Sanki biri hep arkamızda pislik yapıyor

Alıntı.

7 - Sıkışık trafikte şerit değiştirdiğinde, terk ettiğin şerit daha hızlı akmaya başlar.(her zaman)

Bu hep başıma geliyor yaa sinir oluyorum o zaman :kızgın:

Cok oncelerden olmustu. Is icin basvuru yaptigim yer aramisti, annem acti. Adami resmen 10 dakika telefonda bekletmistik. O nasil telefon konusmasi olduysa, seside iyi gelmiyordu. Hem bekletildi, hem anlayamadigim icin kirk kere 'efendim' 'ne?' diyerek sonunda olmadi bu is tabii. (Cemfoni 'Hatırat Amca ve Acıya Kaçan Hikayeleri' gibi anlattim bende :D )

Cok oncelerden olmustu. Is icin basvuru yaptigim yer aramisti, annem acti. Adami resmen 10 dakika telefonda bekletmistik. O nasil telefon konusmasi olduysa, seside iyi gelmiyordu. Hem bekletildi, hem anlayamadigim icin kirk kere 'efendim' 'ne?' diyerek sonunda olmadi bu is tabii. (Cemfoni 'Hatırat Amca ve Acıya Kaçan Hikayeleri' gibi anlattim bende :D )

Hahhaha bu güzeldi yaaaa
Adam cıldırmıştır:D
İşi alsan iyidi ama olmamış.

Hahhaha bu güzeldi yaaaa
Adam cıldırmıştır:D
İşi alsan iyidi ama olmamış.

Her seyin hayirlisi. Annem kendi telefonu caliyor sandi (teyzem de arayacakti, onu bekliyordu), direk telefonu acarak 'Alo kardesim' dedi. Yani baslangici bile boyle idi. Adam muhtemelen cildirmistir dedigin gibi. Hayda nerden cattim bunlara demistir :D

Hepsi de doğru cidden :)
15 çok sık gelir başıma ^^

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri