Güldür Güldür

Konu sahibi son olarak 3233 gün önce görüldü
Babasinin Yolundan Giden , Ali Sunalin Sundugu Komedi Programi.
Burcu ve ismail Favorimdir :p

bir çghb olamaz çok yapmacık geliyor bana oyunculukları

Skeçleri Ali Sunal yazıyorsa iyi ama onu da yazmıyorsa ne işe yaradığını anlamış değilim, varlığı gereksiz.
Bilal için izliyorum.

Burcu ( Aylin Kontente ) için izliyordum.Hamile kaldı bıraktım ;p Devamlı kendini tekrarlayan ve gelişim gösteremeyen mizah programı.

Canım sıkkın olduğunda falan izliyorum, iyi geliyor. Özellikle Bilal karakteri fena halde favorim :) Kızlarda ise Burcu ve Mehtap çok güldürüyor sanki :)

Bayılıyorum.
Eski bölümleri yayınlanıyor,fox ve show tv'de her akşam izliyorum :p
Eheheheh

İlk bölümlerinde beceriksizlerdi ama sonrada açıldılar ve tecrübeleştiler. Gerçekten güldürüyor.

valla komik mi değil mi bilemem çünkü oturup da hiç izlemedim ama tv yi ne zaman açsam bi çok kanalda aynı anda yayınlanıyomuş hissi verdi bana. ya da ben mi yanlış gördüm anlamadım.

Akşam iş çıkışı eve gidip yemek yendikten sonra yayılıyoruz koltuklara ve izliyoruz. Hem vakit geçirmek adına hemde dinlenmek adına güzel oluyor :)

Not: Bilal için izlediğim doğrudur :p

En sevdiğim karakter bilal orada.

En sevdiğim Repliği ise

- Hallettin mi Baba Devürdün mü ?

Çıktığı zaman artık evde attığım kahkahanın haddi hesabı yok. Kimine komik kimine komik gelmeye bilir. Ama seviyorum bu programı. İbrahim, Bilal ve Şefket.. en sevdiğim kişiler arasındalar. Kısacası seviyorum. En kısa sürece mekanına gidip canlı izleyeceğim.

Şevket,Bilal,İbrahim güldür güldür'ün olmazsa olmazı.
tekrar bölümleri bile reyting rekoru kırıyormuş..
Hiç bir bölümünü kaçırmadım,harikasınız..

İzlerken gerçekten çok zevk alıyorum çok başarılılar :)

Geri