Gülcan Arslan Kimdir, Gülcan Arslan Biyografisi

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türk Ünlüler

lBdPpQ.jpg

1 Mayıs 1986'da Sakarya'da doğan Gülcan Arslan 1.75 boyunda ve 55-57 kilodur.
Sakarya Karasu'da doğmuştur.
Bir Çocuk Sevdim dizisiyle tanınmış dizi oyuncusudur.

GbBWXb.jpg

Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde tiyatro eğitimi almış olan Gülcan Arslan birçok dizi ve reklam filminde oynamıştır.

Kariyerine TRT1 ekranlarindaki Sardunya Sokak dizisiyle başlayan Gülcan Arslan birçok önemli dizide rol almıştır.

İlk başrol oyunculuğunu Her Şeye Rağmen dizisinde elde etmiştir.

Yeni sezonda Bir Aşk Hikayesi dizisinden tanıdığımız Seçkin Özdemir ile başrol paylaşacağı Günahkar dizisinde rol alacak.

Oynadığı Diziler
2014 Günahkar - Saliha (Yeni Dizisi)
2013 Arka Sokaklar – Leyla Candaş
2011 Bir Çocuk Sevdim – Mine
2011 Herşeye Rağmen – Leyla Açıkalın
2009 Kahramanlar – Figen
2008 Sınıf – Zehra
2008 Hepimiz Birimiz için – Mine Pekmezci
2007 Sardunya Sokağı – Canan

Ayrıca 2009 yılında Türkcell Nokia N71 ve Eti Çay Keyfi reklâmlarında oynadı.

Gülcan Arslan wikipedi Biyografii, Ölene Kadar Beril gerçek adı, Ölene Kadar Beril karakteri, Ölene kadar Beril'İn sevgilisi, Ölene Kadar hangi dizilerde oynadı

12 Ocakta Atv ekranlarında yayınlanacak olan Ölene Kadar dizisinde rol alan Gülcan Arslan Dizideki ismiyle Beril 1Mayıs 1986 yılında Sakarya’da doğmuştur.Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde eğitim aldıktan sonra birçok dizi ve reklamda rol aldı.Başrol oyuncusu olarak ve Bülent İnal’la birlikte oynadığı ‘Bir Çocuk Sevdim’ adlı diziyle en büyük çıkışını yaptı.2003 yılında 8.sezonunu başlayan Arka Sokaklar dizisinde komiser Leyla karakterini canlandırdı.

Ads%C4%B1.jpg

Oynadığı diziler şunlardır:Muhteşem Yüzyıl Kösem, GünahkarArka Sokaklar , Bir Çocuk Sevdim, Her Şeye Rağmen ,Entelköy Efeköy’e Karşı (Sinema Filmi) , Kahramanlar, Kafkas, Gurbet Kuşları

Sevilen Sanatçı Gülcan Arslan 1.75 boyunda ve 55kg. Boğa burcu olan Gülcan Arslan yeşil renkli gözlere sahip.Gülcan Arslan ‘ın Arka Sokaklar Dizisinde tanıştığı Alp Korkmaz ile bir aşk yaşadığı söyleniyor.

Ölene Kadar dizisindeki Beril karakteri kimdir? Nasıl Bir Karakter

32 yaşındaki, zengin iş adamı olan Sezai Karalı’nın prensesler gibi büyümüş biricik kızı olan Beril, Dağhan’ın ilk aşkıdır.Deli gibi sevdiği ve onun için her şeyden vazgeçtiği aynı zamanda karnında çocuğunu taşıdığı adamın babasını öldürdüğünü öğrendiğinde büyük bir travma yaşar. Yaşadığı bu ağır travma ruhunda korkunç yaralar açar.Bu travmayı atlatmak için çok güvendiği çocukluk arkadaşı Ender ile evlenir. Dağhan’ın masumiyetinin ispatlanarak hapisten çıkması, Beril’i de pişmanlıklarıyla yüz yüze getirir ve evliliği ile ilk aşkı arasında kalır.

Geri