GÜLARZU

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bir zamanların pasta, börek ve kek uzmanı, şimdilerde ise corona virüs savaşçısı..
Alamancı olduğuna dair söylemler var, bir yıldız gibi birer birer zirveye tırmanmış birisi, dünyada bu kadar az diyaloğ ile bir forum ortamında yönetici olan nadir kişilik.

Kendisiyle bir küçük söyleşi yapılmış ve okumadan yapıyorum bu yorumları. Tabii ki oraya da göz atacağım.
Üstelik çok da uyumlu birisi, arada mesajlarına yaptığımız mizahi yorumlara gülerek etkileşim veriyor olması güzel.

Şimdi ışık hızıyla gelip burada beni haşlama da yapabilir, çünkü kapalı kutu birisi.
- pastacısın sen pastacı kal @GüLARZU hanım.. sevgiler efendim.

Sevgili @GüLARZU hanimcigim en caliskan yoneticilerimizdendir. Sessiz sakin kendi halinde sadece konulari ile mesgul olur, kimsenin lafini sozunu etmez etliye sutluye karismaz cok severim kendisini.

Sevgiler canim benim

Robot yonetici. Bi ara yogun bir sekilde corona paylasimlari yuzunden forumu terk edecektim. Saka bir yana yuregi temiz biri, kimseye karistigi karistigi gorulmemistir.

Basarilarinizin devamini dilerim.

Kendisini sebepsiz seviyorum. Paylastigi konular dikkatimi cekiyor ve cogu hep faydali seyler. Kimseyle diyalog icinde olmayabilir ama kendisi buralari birakirsa kesinlikle hissedilir, en azindan benim acimdan. Bi ayin uyesi yapamadik onu ya

Uzaktan da olsa sempatik geliyor bana o enerjiyi alıyorum.

Sessiz sedasız kalmanızı sevmiyorum ya katılın ifade edin kendinizi :)

Sempatik buluyorum kendisini ayrıca ikimiz de Akrep burcuyuz.:)

bazen bir robot olduğunu düşünüyorum.
kimseyle konuştuğuna şahit olmadım hicbir konuya mesaj yazdiginida gormedim bahanesozluk,forumoyunlari na falan

Android olabilir mi ki? sadece konu açmaya programlanmış bir Android .s

@GüLARZU hanımın gece gece açtığı pastalı konuları özledik. Neyse ki artık covid konularını bıraktı.
Forumun çalışkan yöneticisi, iletişim kurmayı pek sevmiyor ama katkısı gayet iyi.

Zengin evin butleri gibi..caliskan,loyal,ketum,sirdas ve görevine asik.
Konulari aciyor bitti.
Biz konularin altinda birbirimizi yiyiyoruz.

Başlarda bot olduğunu düşünüyordum, sonra fikrim değişti ama yine de sâdece konu açıp, etliye sütlüye karışmaması beni şüphelendirmekte. Ona benzeyen bir de ÖzLem var ama o en azından Forum Oyunlarında aktif oluyor. Forumda konu açtığı için bir başlığı da olsun bâri.

hakkında hiçbir bilgim yok ama konu açmasa yokluğu hissedilir.
bizim onun hakkında bir bilgimiz yok ama onun çoğumuz hakkında bir izlenimi vardır.
sempati duyarım, muhtemelen karşılıklı.
bir de birkaç gündür yorumlarımı ona takılarak yazıyorum, birkaç gündür eğlencem bu kxkxk “üf gülarzu yine başımıza işler açıyon”

@GüLARZU Şu forumda tek kişidir. Kimseyle sohbeti olmayan asla kimseyi kırmayan yıllarca aynı yönetimde yer aldık ben dahi asla kimseye saygısızlığı olmamıstır. Bir dönem Corona hastalığının mimarlarındandır kendisi efendi saygılı uslubu iie hepimizin takdir ettiği kişilerdendir.
Seviliyorsun Kızıl unutulmadın !

Geçen gün ilk kez güldüğüne şahit oldum. Az daha tepki vermese bot diye düşünecektim. Benim forumsalda -artık aktif olmayan- çok sevdiğim birine benzetiyorum. O yüzden bir sıcağım kendisine…

Gül arzu hanım gelmiş yeniden, hoş gelmiş. İlginç haberleri, değişik pasta tariflerini, yurtdışı kaynaklı haberleri artık daha çok göreceğiz.
Çok fazla etkileşimde bulunan birisi değil, ama bu onu uzaktan uzağa sevmemize engel değil.. hem Almanca güzel konuşur, hem de İstanbul Türkçesi :) akşama gelir mi bir pasta tarifi ahah.
İyi ki geldin. Aman ha aşı haberleri istemiyoruz..

Ben onun gerçek bir üye oldupunu düşünmüyorum.
Bot değil.
Ama kendisi de değil.
Neyse foruma faydalı olması benşm yorumlarımdan dsha iyi.

Geri