Şimdı hanımefendı sana bu yaptıran hayat bana 1 gram uyutmadi biliyormusun. Aaylar yıllar haftalar hatta günler gecti sen hala benimle dans ederken ayağima basıyorsun ama yeter ya şişti ayaklarım lütfen tatlim ama bende can taşıyorum.
Bu kadar geyik değil mi
@Gül 34 hanım.
Kendısını burada tanıdım tarıflerıne yaptiğim şakalar yorumlar sayesınde aramızdakı muhabbet Şarkılarla ve Danslarla devam etti, Gayet ıyıdır efendı ve usulunce takılır ablamız. Bununla beraber bazı arkadasların şakalarını yanlıs anlayıp gideceğim kimse istemiyor diye sitem etmişliğide vardır. Ama benım kendısıyle konusup ve sonrasında ıkna olması sonucu aramızda kalıcı olup ve bızlere ısındı .
İlgili Konu : Profılınde
TIKLAYINIZ
Ben sahsen ablamı seviyorum. Sağolsun kahrımızı şakamızı çekıyor. Oda artık ısındı buradakı arkadaslara anladı kımsenın ıcınde herhangı bır kotuluk olmadiğini vs
Ben senden razıyım abla Yaradanda inşALLAH razı olsun.
Dilerim hersey gönlünce olur.
Senınle tek hayalim var.
Sivas ta başlayıp Elazığ erzıncan erzurum ardahan bitlis batman bingöl Muş ağrı van siirt şirnak hakkari Kahramanmaras da el ele tutuşup göz göze bakıp Diyarbakır da oturup Senin yapmış olduğun Bitli Kurabiye yiyeceğiz . Sonrasındamı abla.
El ele göz göze bazen arada Diz Dize yan yana halay cekeceğiz.,
Neşen her daim var olsun.