ÜSözlük Gül 34

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Anneme tariflerini attığım, tariflerini müsait olursam bizatihi deneyeceğim, 34 plakası diye düşündüğüm ve kesinlikle Istanbullu gördüğüm, ezan sever, çok kıymetli, çok değerli bir Forumsal azasıdır.

Neşeli bir yapısı var, tariflerini takip ediyoruz.

Tarifleri, gunaydin ve iyi geceler gifleri gul34 den sorulur, kendisi agir basli bir hanimefendi.

Nevi şahsına münhasır. Bazen yazdıklarımı yanlış anlıyor ama olsun biz onu öyle seviyoruz

Cok sevimli.
Atarli bir yani da var..o hali dahi sevimli.
Forumun gustosu ondan sorulur.

Mahşerin üç atlısından biri. :emoji_laughing: ^33

Tarifleriye kendi yöntemlerimi harmanlıyorum değişik şeyler çıkıveriyor. Süregelen halinin devamını diliyorumm.

Değerli ve aynı zamanda gizemli bir arkadaş

imamla bana kızmıştı...sonra konuyu tatlıya bağladık bi tatlı tarifinde...
gül hanım bekliyoruz yeni tarifler.

yemek konusunda beni kıskandığını düşündüğüm üye.
sanki sırf benden daha iyi olduğunu kanıtlamak için gelmiş dünyaya.
ama olsun ben onu seviyorum. böylesi rekabetler bizi hep yukarıya taşıyacaktır.
o bu işin ronaldo'su bense messi'siyim.

Bilmiyorum niye ama ona çok kanım ısındı. Başka bir forumda da görmüştüm kendisini ve yaşçada benden büyük biri olduğunu biliyorum. Gül ablam iyidir, tatlış tatlış takılıyor işte buralarda.

Arkadaşlar hepinizi çok seviyorum gerçekten de beizin sayenizde hastalığımi unutuyorum ❤️🌹 Allah'ım hepinizden razı olsun rabbim gönlümüzde ne dilekleriiniz varsa versin rabbim her zaman yanınızda olsun ayrıca hakkıimda. düşünceler içinde teşekkürler ederim ☕😘😘hepinizi öpüyorum

Anneme tariflerini attığım, tariflerini müsait olursam bizatihi deneyeceğim, 34 plakası diye düşündüğüm ve kesinlikle Istanbullu gördüğüm, ezan sever, çok kıymetli, çok değerli bir Forumsal azasıdır.
Samada ayrıca teşekkürler benim hakkımda daki düşüncelerini için ❤️🌹😘

anneciğim gibi o da biraz hassas ve alıngan ama artık birbirimizin varlığına alıştık. o da bizi tanıdı şakalarımıza, takılmalarımıza eskisi gibi kızmıyor. ayrıca pek de misafirperver; o güzel tarifleri tatmak için sana geleceğiz dedik, hemen buyur etti. sevimli biri<3

Moderatör tarafında düzenlendi:
anneciğim gibi o da biraz hassas ve alıngan ama artık birbirimizin varlığına alıştık. o da bizi tanıdık şakalarımıza, takılmalarımıza eskisi gibi kızmıyor. ayrıca pek de misafirperver; o güzel tarifleri tatmak için sana geleceğiz dedik, hemen buyur etti. sevimli biri<3
Her zaman olduğu gibi başımın üzerinde yeriniz var kapım açık sizlere

Kadının günahını almayın...
Yemek tarifi veren mahlas mı olur :D
Gul34 sen bunlara bakma ben inanıyorum sana.

Geri