guilty pleasure

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
bu konu var mıydı? arattım ama çıkmadı.
hadi herkes yazsın, neşelenelim.

binbir gece'de onur'un şehrazat'ın lösemili bir oğlu oduğunu öğrendiği sahneyi izlemek hdsk ahaha.
one direction "what makes you beautiful" dinlemek jdsk
marimar jeneriğini izlemek "marimar auvv" du mahrum etmim

benim listem uzun. buyrun.

adını feriha koydum fanlığım... yani o feriha'nın ani çıkışları, rızanın 0.2 hızda konuşması, zehra'nın fiiriihaaa niiullduuu kızzz niiiullduuu ömeer anniiieeem demelerini taklit etme ve saplantılı aşık halil'in firiha hınım demeleri.... ay bi de hande'nin nefes alıp a-ah feriha diye cümleye başlamaları... artık herkes biliyör :(

benim de listem çok kalabalık fEkat trt nostalji videoları bir bağımlılık gibi.ddflgj favorilerimden birini bırakıyorum :

Mustafa Topaloğlu'nun dünyalı olduğu zamanlar.....

kasım şeren - aşk benimle açıp söylemeye çalışmak ve kendimi tutmaya çalışsam da klipteki kızı izlemekten kendimi alıkoyamamamamamamam.... unutulduk bak diyeyeyeyey... bilmiyorum bu bi rutin benim için. eskiden azer bülbül dinlediğimi de gizliyordum, sanki bana metallica'dan dışlayacaklar... en rockçı arkadaşım kıraç dinliyo yani ne bu afra... ve tafra.
hadi gelin.

• Beğen
Tepkiler: W
asmr videoları izlemek, çıldırıcam çok hoşuma gidiyor:

fjkdf belli aralıklarla dinlerim, ya hareketlere bak .d çok seviyom, hep gülesim geliyo

heyy şşt baksana, halimi anlasanağ. HERKES BU ŞARKIDAKİ KADAR NET OLSA, HERKES MUTLU OLURDU

hala ara ara açar dinlerim.

• Beğen
Tepkiler: W
Geri