Güçlü Ve Kendinden Emin Kadın mı, Yoksa Daha Naif Ve Duygulu Olan mı?

Konu sahibi son olarak 984 gün önce görüldü
Güçlü Ve Kendinden Emin Kadın mı, Yoksa Daha Naif Ve Duygulu Olan mı?

Kadın dediğiniz zatan naif ve duyguludur. Güçlü ve kendinden emin diyorum.

Ben guclu kadin severim, naif, hassas kirilgan kendini ezdiren kadinlara kiziyorum :T:

Güçlü ve kendimden eminim, boşluklarımı o doldursun .

Kadınlarda naiflik, duygu, empati her zaman olmalı ve güçlü kadınların en önemli özelliği de budur diye düşünüyorum.

Kadın dediğin dik ve güçlü durmalı. Güçlü ve Dik durmak derken de işin cılkını çıkarmadan durmalı. Dik durmayı çirkeflikle karışıtırıp aile huzurunu bozmamalı. Şişmansa kendiyle barışık olmalı, kendini her halükarda bakımlı tutmalı, ev hanımı ise evi evirip çevirmeli, çalışan kadın ise çocuğuna annelik yapmayı da bilmeli kocasına eş olmayı da, dik durmalı kadın kendisini kimseye ezdirmemeli, kocasına laf söylettirmemeli, kocasından laf yememeli Kadın dediğin dik durmalı ki gözün arkada kalmamalı.

Güçlü ve kendinden emin olan adam güçllü kadın ister diğer türlüsü yapamaz . Kendilerine oynayanları tercih ediyorlar.
_mış
_müş
gibi yapanların peşinden gitmek özgüvenlerinde tavan yaptırır .

Ota boka ağlayan kadına sinir oluyorum.

Hepsinden, yeterli miktarda. Güçlü ve kendinden emin olacak diye burnu kaf dağında dolaşmasın mesela. Naif ve duygulusunun da fazlasına tahammülüm yok zaten. Çıtkırıldım hatunlara ayar oluyorum.

Ezik durmamali, gösteriş budalası olmamalı,bir kadin ne istediğini ne yaptığını bilmeli.duygusal ve naiflikten önce merhamet olsun. Psikolojisi sağlam olsun. Olsun ki sağlıklı bireyler yetiştirebilsin.

İzin verin nasıl olacağına kadın karar versin. Biricik erkeği değil.

Geri