güçlü durma çabası

Konu sahibi son olarak 636 gün önce görüldü
uğraşmayın sonuç hüsran ..

sizi gelir o güçlü anlarınızda zayıf noktalarınızdan vururlar...

Güç, gizden gelir. Giz varsa çabaya gerek yok.

İnsan her şeyle ve herkesle mücadele edebiliyor ama kendisiyle mücadelesi işte o zor.

Güçlü durmak kolay asıl olan neyin uğruna güçlü olmaya çalıştığın. Bu bazen saçma, gereksiz bir kibir uğruna lal olmak, körleşmek yerine koyvermek en doğrusu

Çabayla olmaz o işler. Doğuştan gelir.:p

Neysen o olmalısın bazen kendini salıp bırakman gerekir her zaman ben güçlüyüm diye dolanmak yalan dolandan başka bir şey değil.

gördüğüm bir kaç insan vardı ki sanki doğuştan güçlü olarak doğmuş
zaaflarını gülücükle kapatırdı
en kötü şeyleri yaşasa bile dünya yansa umrunda olmayan cinstendi.
hayret verici olsa da çok gülen insanlar,çok ağlamış insanlardır sözünü aklıma getirirdi bir yanında.
yaşam şartlarıyla beraber tamamen kişilikte biten bir şey bence güçlü olmak.

Sen yaparsın, güçlüsün diye okadar aşılıyorlar ki kişiye.
Sende kendini birşey sanıyorsun.
Aslında derdin güçlü gözükmek falan değil.
Sadece başında olan o karmaşık işin bir an önce çözüme kavuşup, unutulması, bitmesi, geçmesi.

elini yumruk seklinde yaparak susulan andir

bot giyip göbeğini açıp gezen kızlar bence güçlü gerizekalı olma ihtimalide var tabi

Bazılarının üzerinde çok sırıtıyor.
Acınıza saygı duyuyorum fakat olmadığınız biri gibi davranıp insanlara b*k attıkça farkında olmadan daha da desiyorsunuz yaranizi.Herkes böyle değil tabi. Ödün vermeden güçlü kalabilenler de var örnek alınası türden.

- Herşeye rağmen güçlü durmaya mı çalışmak ?
- Yoksa, yaşadıklarını an be an hayatına mı yansıtmak ?

Dengeyi sağlarken bile yoruluyor insan.

Aslında her insan güçlüdür fakat gücünün üstünde olağan şeylere insan güçsüz kalıyor bu durumlarda mühim olan yoldan sapmamak daima dik durmak önemlidir.

Sonra bir bakıyosun çoğu şeye alıştığını görüyosun.

source.gif

iki aydır ücretsiz izindeyim. bütçem feci hasar görmüş durumda. çabalıyorum, bakalım ne olacak.

Bir kadın olarak bunun için çok çaba verdiğim doğrudur. Hayatın bana sunmuş olduğu olumlu ve olumsuzluklara karşı güçlü durmaya çalıştım hep (: olumsuzlukları tecrübe edindim diyerek cebime koydum olumlu olayları kendime klavuz edip yoluma devam ettim. Bu hayatta güçlü olmak zorundasınız yoksa harcanırsınız.

Geri