GTA'cıları Görelim!

Konu sahibi son olarak 176 gün önce görüldü
Malumunuz GTA dünyaca ünlü bir açık dünya oyunu. Bu oyunun milyonlarca fanı var. Ben de bir kodlayıcı olarak GTA fanıyım. Hatta Türkiye için üzerinde çalıştığım bir map projesi bile var. Acaba burada da GTA severler var mı merak ettim. Buradan GTA severler ile buluşmak istedim. Umarım uygundur.

GTA sever hiç yok sanırım burada :emoji_no_mouth:

Bakalım daha çıkacak mı :)

Parayla alanlar bedava alanlara sövüyor mu ?

Neden sövsünler ki? Tercih meselesi sonuçta. Onlar da parasız elde edebilirlerdi. Şuan lisanslısı da bedava:)

Yok yahu hani o kadar para verip aldıktan sonra bedava yapıldı ya insanın zoruna gider.
FM ucuzlatılınca benim çok zoruma gidiyor çünkü

Yok yahu hani o kadar para verip aldıktan sonra bedava yapıldı ya insanın zoruna gider.
FM ucuzlatılınca benim çok zoruma gidiyor çünkü

O noktada bir bakıma haklısın tabi ama eninde sonunda öyle olacağı belliydi. Parayla alanlar sabredip bekleselerdi bedava elde edeceklerdi. Ben yine de her şeye rağmen para ile alınmasından yanayım. Tabi imkan meselesi ama lisanslı oyunun tadı bir başka. Kurulum esnasındaki sıkıntıları katmıyorum bile.

O da kaliteli bir yapım @Heisenberg fakat GTA'nın eline su dökemez be abicim. Bir kere Avalanche Studios, Rockstar ile kapışabilecek bir firma değil. Kaldı ki oyunun içeriği genelde hep adalar ve dağlardan oluşuyor. Tek tük yerleşim yeri var. GTA'daki devasa haritanın yanı sıra derinlemesine detaylar, bina içeriklerinin olması ve yığınla görevle kapışmasını bekleyemeyiz. Yani kıyas yapılır ama daha kalitelisi o olamaz :)

Üzerinde çalıştığım GTA map projesinde son durum şu şekilde:

Prag %98 (haritaya ada olarak köprüyle bağlama yaptım diğer şehirlerden ayrı)

Marmara bölgesi üzerinde yoğunlaşmıştım diğer bölgeleri pek gezmedim çünkü.

İstanbul Asya %80
İstanbul Avrupa %91
Bursa %85
Balıkesir %79
Tekirdağ %77
Edirne %95
Eskişehir %83
İzmit %87
Sakarya %94

olarak tamamlandı. Buradaki yüzdeler gerçek şehir profillerine oranı. Bu kadarı bile neredeyse 3 senemi aldı. Dış çevre üzerinde ağırlıkla durdum mekan içleri pek yok. Sadece Avrupa yakasında bir kaç gökdelenin içlerini tasarladım ve bir kaç iş yeri dükkan o kadar. Bir kaç aya son editlemeleri yapıp çalışmamı bitireceğim. GTA 6 için olmaz belki ama (çünkü map tasarımı yapıldı gibi) bir sonraki için teklifte bulunup göndereceğim kendilerine. Eklemezler ise de evde kendim uyguladığım kalıptan oynayıp takılırım :)

gta ne yaa yeniyor mu? ıslak mı kabuklu mu? erkek mi?:emoji_family_wwgg::emoji_footprints::emoji_ghost:

ben hileyle kızları peşime takıp sonra kavga ediyordum... hala kızlar peşimde ama hilesiz...
güzel günlerdi, eskide kaldı :(

Geri