-
-
-
-
-
Oyunda Cris Formage adlı bir kişinin WCTR adlı radyo kanalında DJ Lazlow ile röportaj yaptığı bilinmekte. Cris Formage ise Epsilonism adlı tarikatın oyundaki kurucusudur. Rockstar Games'in açtığı bir sitede bu tarikat ve düşüncenin reklamı yapılıyor, içeriği anlatılıyor.
Epsilonism'in Kuralları
Resimde gördüğünüz çiftlik evini diğerlerinden ayıran fark geceleri evin pencerelerinden gelen mavi ışık. Bu ışıkla bağlantılı olarak çiftlik evinin tarikatın toplantı ve ayin mekânı olduğu düşünülüyor.
Love Fist Grubunun Tarikatla İlişkisi
GTA Vice City'de Tommy Vercetti tarafından çeşitli yardımlarda bulunulan Rock grubu Love Fist'in, WCTR radyosundaki bir röportajda, uyuşturucuyu bırakmak için Epilsonism mezhebini seçtiklerini söylüyor.
Tarikata Girenlerin Yaşadıkları
Sözkonusu sitede tarikata girdikten sonra hayatında neler değiştiğini anlatan insanlar içinde bir bölüm var.
"Epsilon tarikatı bana tokatlamayı bırakmam için yardım etti."
- Jezz ***
"Kifflom hayatımı değiştirdi, benim yeterli parası olan bir işin, bir aileye ve iyi düşlerin olduğu bir hayatım vardı. Ama ben şimdi açık mavi elbiseleri giymekte hayatın gerçek anlamı buluyorum. Ve herkese söylüyorum: Benim gerçek dinim Kifflom!
- Jonas Ackerman, Blueberry, San Andreas
"Inversion terapilerinden çok daha iyi. Annem benim tarikata katıldığımı düşündükçe daha rahat ve kolay uyuyor. Kifflom!
- Jeremy Smith, San Fierro
"Şimdiye kadar dinin çarkları benim için dönmedi!"
- Brian Van Ginsberg, Carcer City
"Başta ben o adamlardan kişiliğimden ve uyumamdan şikayetçi oldukları için nefret ederdim. Ama şimdi gerçekten eğleniyorum."
- Mary Fortune, Liberty City
"Cris Formage bir dehadır! Kifflom ödevsiz bir dindir!"
- Morgan August, Los Santos, San Andreas
"Kaybolmuştum. Şanslıyım ki, ben şimdi bir mezhebin düzenli ayinlerine katılıyorum. Bundan dolayı herşey daha iyi."
- Jane Pole, Ohio
Epsilonism'in Kuralları
- Dünya 157 yaşındadır.
- Dinozorlar yalandan ibarettir insanlar inanır çünkü güçsüzlerdir.
- Mutlusunuz ama bilmiyorsunuz.
- Hepimiz aynı ağaçtan geldik.
- Herkes birbiriyle akrabadır kırmızı saçlılar hariç.
- Sperm diye birşey yoktur. Biyolojiilerin uydurmasından başka birşey değildir.
- Erkekler haftada 9 kadınla yatmalı. Kadınlar 5, Haziran ayındaysa günde 5
- Yaratıklar gerçektir ve yeryüzündedir.
- Ağaçlar konuşur fakat bazıları duyar.
- Birşeylere inananlar ateistlerden daha çok yaşarlar ve daha iyi yaşam sürerler.
- Bunlara inanır ve tarikat için kesenin ağzını açarsanız uzun ömürlü olursunuz.
- KIFFLOM! Mutluluk senin. KIFFLOM!
Resimde gördüğünüz çiftlik evini diğerlerinden ayıran fark geceleri evin pencerelerinden gelen mavi ışık. Bu ışıkla bağlantılı olarak çiftlik evinin tarikatın toplantı ve ayin mekânı olduğu düşünülüyor.
Love Fist Grubunun Tarikatla İlişkisi
GTA Vice City'de Tommy Vercetti tarafından çeşitli yardımlarda bulunulan Rock grubu Love Fist'in, WCTR radyosundaki bir röportajda, uyuşturucuyu bırakmak için Epilsonism mezhebini seçtiklerini söylüyor.
Tarikata Girenlerin Yaşadıkları
Sözkonusu sitede tarikata girdikten sonra hayatında neler değiştiğini anlatan insanlar içinde bir bölüm var.
"Epsilon tarikatı bana tokatlamayı bırakmam için yardım etti."
- Jezz ***
"Kifflom hayatımı değiştirdi, benim yeterli parası olan bir işin, bir aileye ve iyi düşlerin olduğu bir hayatım vardı. Ama ben şimdi açık mavi elbiseleri giymekte hayatın gerçek anlamı buluyorum. Ve herkese söylüyorum: Benim gerçek dinim Kifflom!
- Jonas Ackerman, Blueberry, San Andreas
"Inversion terapilerinden çok daha iyi. Annem benim tarikata katıldığımı düşündükçe daha rahat ve kolay uyuyor. Kifflom!
- Jeremy Smith, San Fierro
"Şimdiye kadar dinin çarkları benim için dönmedi!"
- Brian Van Ginsberg, Carcer City
"Başta ben o adamlardan kişiliğimden ve uyumamdan şikayetçi oldukları için nefret ederdim. Ama şimdi gerçekten eğleniyorum."
- Mary Fortune, Liberty City
"Cris Formage bir dehadır! Kifflom ödevsiz bir dindir!"
- Morgan August, Los Santos, San Andreas
"Kaybolmuştum. Şanslıyım ki, ben şimdi bir mezhebin düzenli ayinlerine katılıyorum. Bundan dolayı herşey daha iyi."
- Jane Pole, Ohio