GTA IV Çalışmayı Durdurdu Hatası Çözümü Windows 8.1

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
gta iv çalışmayı durdurdu, gta iv çalışmayı durdurdu hatası, gta iv çalışmayı durdurdu hatası çözümü, gta 4 çalışmayı durdurdu sorunu çözümü, gta 4 çalışmayı durdurdu problemi, gta 4 çalışmayı durdurdu sorunu çözümü windows 8

grand_theft_auto_iv-300x220.jpg

Bu yazımızda GTA 4'ü, Windows 8.1 sürümünde sorunsuz olarak nasıl çalıştıralacağı hakkında maddeler halinde bilgiler paylaşacağız. Bir çok kişinin dert yandığı bu problemden kurtulmak için sadece yazılanları harfiyen uygulamak yeterli.

1. Öncelikle oyunu Steam’den satın almış olduğunuzu varsayıyoruz. Oyunu indirin ve çalıştırın. Gerekli paketler kurulurken sıra Games for Windows Live’a geldiğinde uyumsuzluk uyarı alacaksınız. Burada Yardım almadan program çalıştır deyin.

2. Social Club hesabınızla giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra Play dediğinizde oyun açılmayacaktır. Bunun nedeni oyunla birlikte gelen GFWL sürümünün eski olması. İki adet Games for Windows Live girdisini Programlar’a girdiğinizde bulacaksınız. Her ikisini de kaldırın. Netten en son sürümünü bulup kurun.

3. Artık oyunu sorunsuz bir biçimde çalıştırabilirsiniz. Eğer oyun Games for Windows Live için güncelleme ister ve bunu indirirken de 0x80072751 hatası verirse, modeminizin arabirimine girin ve UPnP ayarını kapatıp modemi yeniden başlatın. Sorununuz çözülmüştür.

Oyunu geçenlerde yeniden kurdum senaryoyu bitirdim. Süper bir oyun. Optimizasyon özürlü bir oyun olsada.

bir dünya patch çıkmıştı bu oyun için ya :D gölge sorunlarını çözemediler hala

Formattan sonra save almadım yeniden mi senaryoyu oynasam acaba :)

Geri