GTA 5 İçin Sistem Önerileri - GTA 5 İçin Pc - GTA 5 İçin Laptop

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
gta v için pc, gta 5 için laptop, gta v için sistem, gta v için ekran kartı, gta 5 için ekran kartı, gta 5 işlemci, gta 5 için uygun sistem, gta 5 için harddisk, gta 5 için ssd gerekli mi

bu konu gördüğüm kadarıyla insanların kafasında ciddi deli sorular oluşturuyor. google'da her aradığım donanım ürünü için gta 5 kaldırır mı, oynatır mı gibi sonuçlar çıkıyor :asd:

bu konu altında uygun donanım parçalarını ve önerileri paylaşabiliriz. gerek teknoloji sitelerinden gerekse donanım ürünlerinin benchmark testlerine kadar herşeyi burada bulabiliriz.

öncelikle oyunun önerilen ve minimum sistem gereksinimlerini paylaşalım. böylelikle önerilen donanım parçalarını kendi sistemimizinkiyle veya alacağımız donanıma göre karşılaştırabiliriz.

Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2
İşlemci: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
RAM: 4GB
Ekran Kartı: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
Sabit Disk Alanı : 65GB

Önerilen Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
İşlemci: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)
RAM: 8GB
Ekran Kartı: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB
Sabit Disk Alanı: 65GB

Webtekno sitesinin GTA 5 için topladığı bilgisayarı buradan inceleyebilirsiniz.

[YOUTUBE]Jfy6IqwKvxY[/YOUTUBE]

girin technopat'a orada birsürü farklı ekran kartıyla GTA 5 performans testleri var, bütçenize göre alın, ekran kartına darboğaz yapmayacak bir işlemci seçip alın tercihen intel olsun, gerisini de ayarlarsınız hadi kolay gelsin

girin technopat'a orada birsürü farklı ekran kartıyla GTA 5 performans testleri var, bütçenize göre alın, ekran kartına darboğaz yapmayacak bir işlemci seçip alın tercihen intel olsun, gerisini de ayarlarsınız hadi kolay gelsin

onu inceledim test edecekleri kartların içinde gtx 750 ti (benim almayı düşündüğüm:D) vardı ama benchmarkları yoktu nedense.

bir de eklemek istediğim birşey var. oyunun düşük sistemde oynatan modlar ıvır zıvırlar çıkmış. harici bir modun kurulması serverdan direk ban sebebi. bunu göz önünde bulundurmak lazım.

benchmark'a gerek var mı direk hangi ayarlarda kaç fps aldığını gösteriyor zaten adamlar

o dediğin mod oyunu san andreas'a çeviriyor resmen grafikler çöp oluyor

arkadaşlar gta5 alabilen bi insan onu çalıştıracak bilgisayarı da alabilir heralde. konu kilit lütfen.

Gta 5 baz alınmış sadece yoksa piyasada bir çok grafik kalitesi yüksek oyun mevcut .Asıl amaç fiyat performans lideri parçalar yada sistemler paylaşılsın, yorumlansın, değerlendirilsin diye konunun açıldığını düşünüyorum.

Şuan dolar ucuk bir seviyede olduğu için çok fazla kendinizi yıpratmayın derim. :D

Oyunlarda performansı etkileyen en önemli donanım ekran kartıdır. Benim kullandığım ekran kartı şuanda bu " MSI R9 290 GAMING GDDR5 4GB 512Bit AMD Radeon " belki şuan piyasaya göre çok iyi değil ama oynayamıyacağım oyun yok :D daha iyileri tabi ki var ama benim bütçem buna yetmişti.Performansından da gayet memnunum :)

İ5 2320 8 MB CACHE 3.28 GHZ İŞLEMCI 1 TB HDD 8GB 1600MHZ RAM 1GB 256 BIT NWIDIA GFORCE GTX 560 DDR5 EKRAN KARTI dxdiagdan baktıgımda 4 gb ustunde gosterıyor hıcbr sekılde overclock falan da yapmadım daha sıstem gereksınımlerıne bakmadan gta 5 i aldm suan ınıyor sızce oyunu yeterlı bı sekılde oynayabılrmym

i5 2320 8mb cache 3.28 ghz 1tb Hdd 8 gb 1600 mhz ram nwıdıa gtx 560 256 bit 1 gb ekran kartı var dxdiagdan baktıgımda 4 gb ustunde gosterıyo sızce gta 5 i akıcı bı sekılde oynayabılırmıym ?

Geri