-
-
-
-
-
gta 5 blitz play görevi hatası, gta 5 blitz play görevi hatası çözüm, gta 5 blitz play görevi leave the area, gta 5 blitz play görev çıkmıyor, gta 5 blitz play görevden atıyor, gta 5 blitz play oyundan atıyor, gta 5 blitz play crash, gta 5 blitz play problem, gta 5 blitz play çıkmıyor, gta 5 blitz play, gta 5 blitz play crash, gta 5 blitz play freeze, gta 5 blitz play görev donuyor
GTA 5 hikaye modunda bulunan, soygun hazırlığı yapıldığı bölüm olan Blitz Play'de, oyun içerisinde Micheal De Santa'ya geçiş yaparken bu hatayı alabilirsiniz. Tam olarak hata çözümü sayılmaz fakat, görev başlayınca kendinizi öldürerek görevin skip yapılabnilmesini sağlayarak geçebilirsiniz.
Ancak ben illaki bu problemi çözmek istiyorum diyorsanız, aşşağıda verdiğimiz videoda gördüklerinizi birebir uygulayarak çözüme kavuşabilirsiniz.
[YOUTUBE]Nzj9D9zUyuc[/YOUTUBE]
GTA 5 hikaye modunda bulunan, soygun hazırlığı yapıldığı bölüm olan Blitz Play'de, oyun içerisinde Micheal De Santa'ya geçiş yaparken bu hatayı alabilirsiniz. Tam olarak hata çözümü sayılmaz fakat, görev başlayınca kendinizi öldürerek görevin skip yapılabnilmesini sağlayarak geçebilirsiniz.
Ancak ben illaki bu problemi çözmek istiyorum diyorsanız, aşşağıda verdiğimiz videoda gördüklerinizi birebir uygulayarak çözüme kavuşabilirsiniz.
[YOUTUBE]Nzj9D9zUyuc[/YOUTUBE]