-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ödemezsen benden bir çeyrek altın dfldkflkd7-8 yıldır 2-3 bin borcum duruyor. alabilirlerse alsınlar. ödeyen enayidir. (dedi ve ödedi)
abi tekrar kontrol et bence ben de öyle sanıyordum sdakfskgkvsfks baya güzel faiz yemiş :d7-8 yıldır 2-3 bin borcum duruyor. alabilirlerse alsınlar. ödeyen enayidir. (dedi ve ödedi)
şimdi baktım, faiz işletilmemiş. öylece duruyor borç. silecekler o borcu, silecekler.abi tekrar kontrol et bence ben de öyle sanıyordum sdakfskgkvsfks baya güzel faiz yemiş :d
Suriyeli ücretsiz alıyor napsak Suriyeye yasa dışı yollarla geçiş yapıp sonra Türkiyeye yasal yollarla mı geçsek.Zaten SGKlı olarak alamıyor hizmet. Ücretli alır. Ne demek hizmet alamamak. Suriyeli olur yine alır hizmeti vatandaş.
Hocam bu ülkede mülteci olmak vardı devlet onlara çalışıyor zatenZaten SGKlı olarak alamıyor hizmet. Ücretli alır. Ne demek hizmet alamamak. Suriyeli olur yine alır hizmeti vatandaş.
Valla sen hiç şikayet etme bu durumdan.Suriyeliler geldiğinden beri İzmirli teyzeler kürtleri sevmeye başladı xdHocam bu ülkede mülteci olmak vardı devlet onlara çalışıyor zaten
onlar da hükümete … al gülüm ver gülüm kjkjk
şimdi baktım, faiz işletilmemiş. öylece duruyor borç. silecekler o borcu, silecekler.
şaşırdık mı? şaşırmadık. borcunu ödeyen, vergisini veren, normal bir hayat süren dürüst vatandaşı öpüyorlar bu ülkede.
şimdi baktım 2015 öncesi borç olmaz diyenler var, doğrudur bilemiyorum da 2015 öncesini silen 2015 sonrasını da siler. güvenin şu devlete.