GSS borcu olan 9 milyon kişi sağlık hizmeti alamayacak

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Genel Sağlık Sigortası borcu olan 9 milyon vatandaş, 1 Ocak 2025 itibarıyla sağlık hizmetlerinden faydalanamayacak.

Kaynak

7-8 yıldır 2-3 bin borcum duruyor. alabilirlerse alsınlar. ödeyen enayidir. (dedi ve ödedi)

Zaten SGKlı olarak alamıyor hizmet. Ücretli alır. Ne demek hizmet alamamak. Suriyeli olur yine alır hizmeti vatandaş.

Ben üniversite okurken babamın sigortasına geçiyorum özel. Yine üniversite okumaya gidiyorum ben yaa. Ödüyorum ödüyorum 13k olmuş yine kfjfjjfj

Zaten SGKlı olarak alamıyor hizmet. Ücretli alır. Ne demek hizmet alamamak. Suriyeli olur yine alır hizmeti vatandaş.
Suriyeli ücretsiz alıyor napsak Suriyeye yasa dışı yollarla geçiş yapıp sonra Türkiyeye yasal yollarla mı geçsek.
Çünkü bildiğim kadarıyla Suriyeye gidişte sorun yaşıyoruz gelirken bir bidon Halep zeytini alıp elini kolunu sallayarak giriyorsun.

Hocam bu ülkede mülteci olmak vardı devlet onlara çalışıyor zaten

onlar da hükümete … al gülüm ver gülüm kjkjk

Bir günde freelance çalışıyordum, o zamanlar otomatik olarak borçlandırıyordu bu sistem beni. Nasıl olsa hastaneye gitme durumum olursa GSS var, muayene parası vs ödemem diye düşünüyordum. Bilin bakalım ne oldu? Hem GSS prim borcu ödedim hem de hastaneye her gittiğimde muayene parası ödedim.
Çok güzel silkeleme yöntemi, sana sormaksızın seni borçlandırıyor ve o ödediğin borcun karşılığında herhangi bir hizmet almıyorsun.

ben hastaneye gidince para alıyolardı artık hastaya hiç bakmayacaklar mı yani
sağlık sistemimiz güzel diye milleti yiyolardı

şimdi baktım, faiz işletilmemiş. öylece duruyor borç. silecekler o borcu, silecekler.

şaşırdık mı? şaşırmadık. borcunu ödeyen, vergisini veren, normal bir hayat süren dürüst vatandaşı öpüyorlar bu ülkede.
şimdi baktım 2015 öncesi borç olmaz diyenler var, doğrudur bilemiyorum da 2015 öncesini silen 2015 sonrasını da siler. güvenin şu devlete.

Başka bir ülkenin milyon dolarlık borcunu sileceğine yoksul vatandaşın borçlarını silseler keşke……. ama yok anca vatandaşın sırtından geçinsinler

Nerede o ücretsiz sağlık hizmeti diye salyalarını saçarak gezenler? :)

Silinmiş işte.
Okusanıza.
Ha adil buluyor muyum?
Üni sonrası borcunu ödemiş biri olarak elbette hayır.

şaşırdık mı? şaşırmadık. borcunu ödeyen, vergisini veren, normal bir hayat süren dürüst vatandaşı öpüyorlar bu ülkede.
şimdi baktım 2015 öncesi borç olmaz diyenler var, doğrudur bilemiyorum da 2015 öncesini silen 2015 sonrasını da siler. güvenin şu devlete.

Devletimin yanındayım. 9000 yıllık devlet aklı yanılmaz. Bu kararı aldılarsa bir hikmeti vardır........

İnsanlar ödemesin de 1 ocakta son bir faiz daha çakalım hamlesi olmasın.. ayık olun hahaha.

Geri