#GrupGafaDadLı

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
napsakkia' nın kuruculuğunu üstlendiği NazLı , Cehennet , alcatraz34 ve ara ara No Pasaran,Sonya ve Bahar'ın katıldığı kafası güzel insanlar topluluğu. :honk:
Kafası güzel olmayan giremez! :rolleyes:
Bi de kafiyeli şiirlerle anlatıyoruz derdimizi çoğunlukla. :zuha:

napsakkia 'yı meclis başkanı olarak gördüğüm grup. Katılımcıların yazılarını bile okumaktan keyif aldığım birlikler grubu. Gafası dadlı insanları birleştiren topluluk :)

Bu güzel konu için öncelikle sana teşekkür ederim Cehennet

GafaDadLı'nın kuruluşu Şubat 2012-Haziran 2012 arasında bi yerlerdedir. Kafası tatlı insanlarla kurduğumuz, Kayseri şivesini serpiştirmeyi de ihmal etmediğimiz bir gruptur.

Grubumuzun manifestosu grup sayfamızda yazmaktadır. Bilmeyenler için ekleyeyim buraya da:

Öncelikle bu gruba katılmak herkesin harcı değildir :honk: Bizim de belli kriterlerimiz var. Bunları siz değerli üyelerimizle paylaşmak gerekirse eğer;

-www.forumbahane.net üyeliği olan
-Hadi deyince hadi'leyen
-En az 2 gram kafa dadlığı olan
-2 kilo ezine peyniri
-Kafiyeli konuşma konusunda az biraz yetenekli
-Saçmalama konusunda oldukça iyi
-Kendini ifade etmekten çekinmeyen
-Aykırı olmaktan korkmayan
-Tercihen haksızlığa göz yummayan yer yer yorumlarda göze batmalık
-Ve yine tercihen daha önce dadlanma yaşamış

takım arkadaşları arıyoruz. Eğer siz de bu kriterlere uyduğunuzu düşünüyorsanız aramıza hoş geldiniz.
ForumBahane kişisel sayfamız : http://www.forumbahane.net/kisisel-sayfaniz/431117-grupgafadadli.html
Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar dağılabilirsiniz. :honk:

Bi insanda ne olsun isterdin diye soran olursa cevabım az biraz kafa tatlılığı olurdu sanırım :honk:
Bizler kurduk ama yükseltecek olan sizlersiniz :honk:
Grup sayfasında manyak muhabbet dönüyordu, arada uğrayın nan :zuha:

yıkılsın dünya koymaz ki bana

Yasasin tam bagimsiz dadli gafalar!

Ayrıcalıktır, kahkahadır, makara kukaradır.

Takdir ediliyorsanız değil taklit ediliyorsanız başarmışsınızdır dedirten konu :p

Üstteki üyeye katılıyorum :honk:

Ve bazenler çoğalıyor bazen diye de eklemek istiyorum :p

Henüz keşfedemeyenlerin çok şey kaybettiği, sanal alemin en makara kukara ekibinin kemik tayfasını oluşturduğu orta Doğu ve balkanların en manyak grubu :honk:

Sizde gelin mekana
Atin stresi oturun tahta
Valla snfta yaziorm atiyorum kahkaha
Hoca bakincada ceviriyorm kakarakukara:D
Lethebeni unutmussun küstüm :hih:
Cok zevkli ya bak gelin ha diim gidim
Ya bide ben diğeri çok fazla sayfadan olusuyo diye ben buraya tasndi sandm kafiye duzim die girdim hem düzdümde zaten dmi oh artk gideblirm:D

Geri