Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Süslü sülo ile Peker kjkjKim bu liderler....
Gruba karşıyız. Hoş değil
Aynısını diyecektim bir şeyler demek istiyor ama ne diyor kime diyor belli değil... isimsiz laf sokma devrini asın artık bi salın kavga görmek istiyoruz yeter hdjshdArtık patlat bombayı sende rahatla bizde sjsjs
Ne oldu sizin grup dağildımı ?
Ben tekim delikanlıNe oldu sizin grup dağildımı ?
Yooo son dönem tek kaldın . İstersen dökelim geçmişiBen tekim delikanlı![]()
İrc radyolarını o mükemmel sesimle salladığım dönemleri mi soruyorsun. Ahh o özelimdeki mesajlar ruhuma ne iyi geliyorduYooo son dönem tek kaldın . İstersen dökelim geçmişi
Neyse tek kalmak her daim iyidir.
Bir ara sana yayın verelim. @No Pasaran ın dJ olduğunu varsayarsak senin neyin eksik diye sorarlar adama .İrc radyolarını o mükemmel sesimle salladığım dönemleri mi soruyorsun. Ahh o özelimdeki mesajlar ruhuma ne iyi geliyordu![]()
Benim gibi birinin sesini test etme cüretini gösteriyorlar düşün bak ne kadar ayıp bir girişimBir ara sana yayın verelim. @No Pasaran ın dJ olduğunu varsayarsak senin neyin eksik diye sorarlar adama .
Kısaca No pasaran a ve sana IRC de yayın yaptıran hayat bana 2 duble attırmıs çok görmeğin
Kim bu yalnız bırakılan mürit….Kim bu liderler....