Grup liderinin etkisiyle aslında sorunu olmadığı halde karşı gruba sataşan üyenin yalnız bırakılma sebebi nedir?

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
şu an kim kimle grup bilmediğim için herhangi bir tahminde bulunamıyorum
kim kime ne yaptı acaba :d

Level 1 üyedir onu yapan. İsterse on binlerce post'u olsun. Deneyimsizdir.

Benim mesela forum'larda herhangi bir üyeyle sonradan aram açılmaz. Herhangi bir üyeyle aram sonradan soğumaz ya da sonradan ısınmaz. Başta nasıl başladıysa seneler geçse bile hemen aynı şekilde devam eder.

Grup liderinin etkisiyle periyodik olarak grup içi yalama yapan üye başlığı da gelir mi?

buna forumlarda sık görülen piyonlaşma vakası denir

grubun lideri gibi konumlanan kişiyle bağ kurma isteği oluşur ve kabul görünmek ister. üyenin kendi özgün duruşu kaybolmuş olur
gerekirse olmayan şeyleri uydurur, iftira atar, gerçekmiş gibi yansıtır, sonucunu düşünmez, çünkü sadece kendini ve emelini düşünür

forumlardaki üyelerin kişisel duruş sergileyip sergilemediği, yaranmak için suni bir çatışmaya girip girmediği diğer üyeler tarafından kolay anlaşılır.
kasti olmasa bile doğal seleksiyonda dışlanır, çünkü samimiyetsiz olduğu görünür

İrc radyolarını o mükemmel sesimle salladığım dönemleri mi soruyorsun. Ahh o özelimdeki mesajlar ruhuma ne iyi geliyordu :D
Bir ara sana yayın verelim. @No Pasaran ın dJ olduğunu varsayarsak senin neyin eksik diye sorarlar adama .
Kısaca No pasaran a ve sana IRC de yayın yaptıran hayat bana 2 duble attırmıs çok görmeğin

Geri