Grognon da kimmiş?

Konu sahibi son olarak 3986 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben grognon yani suğra. 18 yaşındayım. Bursa'dayım. Samsunluyum. Müzisyen ve sporcuyum. Edebiyatsever, siyasetsever bir insanım. Dünyalar tatlısı bir kedi sahibiyim ki bu dünyanın en güzel şeylerinden biri sanırım. Ben de biraz deliyim - belki birazdan daha fazladır, emin değilim - . Üniversite hayaliyle yanıp tutuşuyorum tabiki her genç gibi, bu sene gideceğim inşallah. Biraz huysuzum sanırım babam hep öyle der ama ben pek inanmıyorum :D buralarda kalıcı olmak aslında düşüncem sevdim burayı renkli, aktif bir forum. İnsanlarla iletişim kurmayı seviyorum o yüzden buradayım. Bir de iyi anlaşırsak keyfim yerinde olur hep. Başka bişey pek aklıma gelmedi şuan yabancı olmanın da çekingenliğini yaşamıyor değilim. Başka bir şeyler aklınıza gelirse cevaplamaya hazır konumdayım :)

siyasetsever ney la? yav senin yaşın 18
oturup ülkenin geleceğini mi konuşalım yani?
boşver bunları; sen hangi süt markasını kullanıyon aga?
bide senin yaşındakiler hepsi edebiyat seviyom diye geziyo niyeyse
sosyal medyada herkes şair kesiliyo
ben anlamıyom ki bizim millete şiiri ne yazdırıyo?

siyasetseverim evet :D hatta siyasal bilimler okuyacağım :D ülkeyi kurtarmak diyorsak umarım diyorum :D
süt kullanmıyorum ya pek aram yok :D
edebiyat gerçekten seviyorum ben edebiyatçı bir ailenin çocuğum bu kadar üstüme gelme :D

siyasetsever ney la? yav senin yaşın 18
oturup ülkenin geleceğini mi konuşalım yani?
boşver bunları; sen hangi süt markasını kullanıyon aga?
bide senin yaşındakiler hepsi edebiyat seviyom diye geziyo niyeyse
sosyal medyada herkes şair kesiliyo
ben anlamıyom ki bizim millete şiiri ne yazdırıyo?

Sana yazdıran nedir? Şair :D

kanka orucun son dakikaları bak
benim yorumların altına polyanna gibi gelip sırıtıyon
kavga edecez haberin olsun
dışarı gel lan

Aç insana kıyamam ben. İftardan sonra kavga edelim. Hatırlatırsın :D

Merhabalar Grognon hoşgeldin.

Nikinin anlamı nedir bilmiyorum ama telaffuzu çok hoş ve çok şık. Imm burayı renkli bulmuşsun ama sende renkli birisin gördüğüm kadarı ile. Ki burcun aksi olmana izin vermez :)
Kendi adıma varlığından çok mutlu oldum, iyi ki geldin, iyi ki varsın ve iyi ki sensin tatlım. Uzun süre kalma dileğin ayrıca çok hoşuma gitti bilgin olsun umarım uzun süre kalırsın. Ve sana tavsiye kimseyle anlaşamasan da kalmaya devam et olur mu? Zira herkese rağmen burada olabilmen çok daha güzel olur. İnşllh o hayal ettiğini üniversitede olursun. Hangi bölümü seçeceğini, şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum :)

Tekrar hoş geldin tatlım, muhabbetle sana sarılıyorum. Tanışmak ve anlaşmak dileğiyle :hello::cici:

Çok teşekkürler :)
Nickin anlamı "huysuz". Umarım anlaşamama gibi bir sıkıntı olmaz ve gülerek eğlenerek kalırız buralarda. Uzun sürecek bir beraberlikte herkese tatlı sohbetler diliyorum o zaman tekrar. 1 ay sonra istediğim üniversite ve bölümle karşınızda olacağım :D

Çok teşekkürler :)
Nickin anlamı "huysuz". Umarım anlaşamama gibi bir sıkıntı olmaz ve gülerek eğlenerek kalırız buralarda. Uzun sürecek bir beraberlikte herkese tatlı sohbetler diliyorum o zaman tekrar. 1 ay sonra istediğim üniversite ve bölümle karşınızda olacağım :D

süper o halde sabırsızlıkla bekliyorum sonucu :)

Seni tanimak güzeldi Sugra, umarım hayaline kavuşursun :cici: Fotografinida görmek isteriz :p

Hoşgeldin Suğra,umarım fotoğraf paylaşmazsın diye de ekleyeyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri