Grip,nezle en çabuk nasıl geçer? Korunma yolları nelerdir?

• Kullanıcı feveran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
yarına beni zıpqın gibi yapabilecek garantili grip, nezle geçirme yöntemleri nelerdir. nasıl geçer , nasıl azalır bu meret ne yapmam lazım tşk

serum al ,yarına zıpkın gibisin işallah maşallah.

tylot diye bir toz karışı var bakkalarda bile satılıyor o iyi gelir , ama ıhlamur limon kuşburnu çayları da iyidir dinlendirir en azından

tylolhot hımmm alternatif tıp can çekişiyormuş tşk

Bol bol sıcak şeyler iç, sonra pcyi kapa :D uyumaya çalış, istirahat gereklidir. Yatınca terlersin muhtemelen kalkınca da sıcak bi duş alırsın,yarına bişeyin kalmaz. Geçmiş olsun @feveran :)

Bir Not: ilaç söylemedim :D

tylot diye bir toz karışı var bakkalarda bile satılıyor o iyi gelir , ama ıhlamur limon kuşburnu çayları da iyidir dinlendirir en azından

Benim söyleyeceğim çözümü sunmuşsunuz helal olsun benden fazla yaşayacağınız belli

feveran arkadaşım Allah acil şifalar versin.

Yatmadan önce duş al, su çok sıcak olsun. Yatağa girerken de Tylolhot iç. Terletir, gripken ter atmak önemli. Yorganı da kafaya geçir.
Sabaha da geçer, heralde, sanırım, galiba.

Tylolhot zararlı diye duydum. Limon suyu sık taze onu iç.

Mueddeb katiliyorum Taylot 10 numaradir yanliz 24 saat icerisinde 2 taneden fazla kullanmamalisin.

feveran arkadaşım eczacı ona sordum nurofen cold dedi bilgine.

teşekkürler arkadaşlar doktora gittim theraflu forte + 1000 mg c vitamini yazdı bakalım nolacak

biri diyo tylolhot biri diyo taylot sen en iyisi taylan al taylan manken olan

Geri